Creveți delicioși, cu usturoi și lămâie! Rețetă gustoasă, ideală pentru zilele de weekend. Ai foarte puțin timp la dispoziție pentru gătit, dar nici nu vrei să dai comandă de mâncare? Iți prezentăm o rețetă demențială, cu care nu ai cum să greșești vreodată. Este gata în mai puțin de 20 de minute!
Creveți cu usturoi
Preparare: Dacă avem creveți proaspeți îi curățăm lăsând cozile intacte. Încingem uleiul de măsline într-o tigaie și adăugăm usturoiul și ardeiul iute, apoi puțină sare și piper și prăjim la foc mic până usturoiul începe să devină auriu.
Adăugăm creveții și îi prăjim în jur de 1 1/2 minute pe ambele părți, până devin opaci și de un roșu aprins.
Îi scoatem pe un platou, turnam uleiul din tigaie peste ei, presăram pătrunjel verde, stoarcem puțină lămâie și îi mâncăm cu pâine prăjită.
Produsele din comerț conțin frecvent aditivi alimentari, în special cele care sunt ambalate. Aditivii sunt…
În Joia Mare, cunoscută și sub numele de Joia Patimilor, gospodinele se dedică vopsirii ouălor,…
Conform noii legi a pensiilor, o anumită categorie de români va putea ieși la pensie…
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a adus o veste bună pentru o anumită categorie de români:…
Astăzi, pe 1 mai, a avut loc un cutremur de 4,5 grade pe scara Richter,…
Salariile din România sunt un subiect de interes pentru cetățeni. Asta deoarece nivelul lor este…
This website uses cookies.