Info Actual > Showbiz > Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă”
Showbiz

Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă”

Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă”

Cristina Cioran a născut prematur, cu două luni mai devreme. Actrița, în vârstă de 43 de ani, traversează cea mai grea perioadă a vieții sale.

Fiica Cristinei Cioran și a lui Alex, partenerul său de viață, trebuia să nască în luna septembrie, însă micuța Ema, așa cum a numit-o, a ales să vină mai devreme pe lume.

Vizibil tulburată și speriată, actriţa le-a transmis admiratorilor următorul mesaj pe Instagram: „Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”

„Hai că mi-am mai revenit. Vreau să vă spun că eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa e bine, respiră singurică, ceea ce e super. Abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă și adevărul e că ultimul an din viața mea e foarte neașteptat”, a spus Cristina Cioran pe rețelele de socializare, în urmă cu puțin timp.

Cioran: Rugați-vă pentru fetița mea

Imediat după naștere, Cristina Cioran a postat un mesaj pe contul de Instagram în care, cu ochii în lacrimi, în care îi ruga pe toți cei care o urmăresc să se roage pentru fiica ei.

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, este mesajul transmis de Cristina Cioran.

Cristina Cioran și Alex, partenerul său de viață, și-au dorit mult un copil, dar actrița a recunoscut că fericita veste a venit mai rapid decât s-ar fi putut aștepta vreodată.

Am avut mari emoții, mai ales că multe fete pierd sarcinile în ziua de astăzi. Iubitul meu credea că se va întâmpla foarte repede, eu eram mai sceptică, la 43 de ani. Sunt însărcinată în 3 luni, îmi cer scuze celor cărora nu am putut să le spun. Așa sunt primele luni, analize, e greu. El s-a bucurat foarte tare, nu știam cum să îi spun. Mi-am luat un test, eram la muncă, i-am dat o poză și a început să urle, să spună tuturor.

Este o sarcină dorită, am vrut să facem și copil. Mă simt extraordinar, abia ce am aflat rezultatul testelor, săptămâna trecută. Abia aștept, viața mea va fi și mai frumoasă, dar știu că va fi greu. Mi-a fost rău în aceste luni. Mamei nu îi venea să creadă, ea stă la Constanța. Sora mea are un băiețel, este în Anglia. Mama mereu mă întreba când îi fac un nepoțel. Sora mea nu se oprea din țipat când i-am zis. Am intrat în trimestrul doi, ar trebui să nasc în septembrie.

În prima lună mâncam mult și s-a și văzut. Pofte aveam și înainte și nu eram gravidă. Mi-a fost indicat și fac și un tratament cu hormoni. (…) Abia aștept să fim colegi, să ne vedem aici la Vorbește Lumea săptămână de săptămână”, a declarat Cristina Cioran, la PRO TV.