Diverse

Cum arată „Antonio Banderas de Ungaria”! Premierul Viktor Orban are un nou look cu care i-a șocat pe toți. Foto

Cum arată „Antonio Banderas de Ungaria”! Premierul Viktor Orban are un nou look cu care i-a șocat pe toți. Foto

Întreaga lume a rămas uimită în momentul în care Viktor Orban, premierul maghiar, a revenit din vacanță. Un nou look cu o înfățișare asemănătoare unei vedete internaționale. Imaginile vorbesc de la sine.

Cum arată ”Antonio Banderas de Ungaria”! Premierul Viktor Orban are un nou look cu care i-a șocat pe toți. Foto

Premierul Viktor Orban, la revenirea din vacanță, a optat pentru un look casual, ușor neîngrijit, pe modelul Antonio Banderas. Așa a devenit oficialul maghiar ”Antonio Banderas” made in Ungaria.

Premierul maghiar apare în cea mai recentă postare de pe Facebook îmbrăcat cu o cămașă în stil hawaiian și cu barbă, în timp ce stă la masă, într-un mediu familiar, și ține în mână un ziar sport.

Foto: Pagina personală de Facebook a premierului Viktor Orban

Imaginea postată de Viktor Orban este însoțită de mesajul:„S-a dat alarma! Pauza s-a terminat!”, semn că vacanța s-a cam terminat. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. De la importante și cunoscute figuri politice din Ungaria, până la simpli cetățeni, foarte mulți  oameni nu au putut să se abțină și au comentat pe marginea postării premierului maghiar.

Viktor Orban: înainte și după. Un new look. Foto: RTV

Astfel, în numai patru ore de la publicare, Viktor Orban a primit 43.000 de aprecieri la postare, respectiv 7.300 de comentarii, 1.200 de share-uri, potrivit media.

Iată ce au scris internațuții, captivați de noua imagine a premierului:

„Arătăm foarte bine domnule premier! Bine ați revenit acasă!”;

„Am crezut că e doar toamnă, dar nu credeam că vine Moșul în septembrie”;

„Arată destul de bine! Acum poți să provoci și mai mult opoziția!”;

„Arată ca un Moș fără adăpost pentru că a stat săptămâni întregi în vest, după cum știm, fără electricitate, fără apă, gaz, fără săpun!”

Unii dintre primii români care au văzut imaginile au exclamat: ”wow, ce seamănă cu Antonio Banderas! Un Banderas made in Ungaria”.

Imaginea marchează și noua viață, pentru că nu demult premierul Orban a văzut ”moartea cu ochii”.

Premierul ungar Viktor Orban, aflat în vacanţă pe litoralul croat, a fost la un pas să se scufunde cu o barcă gonflabilă, dacă nu era salvat de un jurnalist local. Viktor Orbán, soția sa Anikó Lévai și unul dintre bodyguarzii lor se aflau într-o barcă cu motor care s-a stricat în mijlocul Mării Adriatice.

Un amplu material pe această temă – click aici.

Foto: captura colaj RTV/ Facebook Viktor Orban