Info Actual > Showbiz > Cum arată Claudia Neghină după ce a născut. Transformarea este de-a dreptul fabuloasă!
Showbiz

Cum arată Claudia Neghină după ce a născut. Transformarea este de-a dreptul fabuloasă!

Cum arată Claudia Neghină după ce a născut. Transformarea este de-a dreptul fabuloasă!

Cum arată Claudia Neghină după ce a născut. Transformarea este de-a dreptul fabuloasă! Vedeta și-a reintrat în formele care au consacrat-o, imediat după naștere.

Claudia Neghină a reușit să șteargp urmele sarcinii în doar două săptămâni. Chiar dacă nu a luat prea mult în greutate în perioada sarcinii și doar burtica o dădea de gol că urmează sa devină mămică, vedeta a dezvăluit că a reușit să scape de surplusul din zona abdominală într-un timp record. Secretul ei? Un stil de viață sănătos.

„Prima poză este făcută chiar în dimineața când mă pregăteam să merg la maternitate, să fac cunoștință cu minunea mea, Sofia, iar cea de-a doua, astăzi, când se împlinesc două săptămâni de când sunt mămică și mai fericită și împlinită ca oricând. Ce mai contează nopțile nedormite? Încerc să mă adaptez programului ei, să mă odihnesc și eu, cât de cât, când doarme ea, să fiu relaxată, să iau lucrurile ca atare și să mănânc sănătos! După cum am spus și în timpul sarcinii, o mamă fericită= un copil fericit! Iubesc să o alint și nu mă satur să o privesc ore în șir!
Faptul că, pe parcursul sarcinii am luat puține kilograme, m-a ajutat să îmi revin repede la forma de dinainte de sarcină! O dovadă a faptului că, dacă suntem disciplinate se poate! ”, a scris vedeta pe Instagram.

A aflat că este însărcinată la jumatatea sarcinii

„Mă simt extraordinar! Sunt o mămică foarte norocoasă din punctul ăsta de vedere. Nu am grețuri, nu mi-a fost deloc rău. Practic, jumătate din sarcină nici nu am simțit-o pentru că nu am știut”, a mărturisit vedeta la ProTV.

Știm, pare incredibil, însă fotomodelul a declarat că până la 19 săptămâni nu a avut nicio bănuială că ar putea fi însărcinată.

„Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată. Eu aveam ceva probleme hormonale. Normal că am observat că nu mi-a mai venit menstruația, însă având ceva probleme hormonale de ceva timp, am pus-o pe baza lor”, a declarat Claudia Neghină la ProTv în urmă cu ceva timp.