Categories: Lifestyle

Cum prepari un desert de senzație, fără coacere! Astăzi, rețeta pentru cheesecake fin și absolut delicios

Cum prepari un desert de senzație, fără coacere! Astăzi, rețeta pentru cheesecake fin și absolut delicios. Rețetele de Cheesecake sunt de multă vreme la mare căutare în rândul gospodinelor. Cel mai probabil, succesul său se datorează faptului că nu are nevoie de cuptor pentru prepararea sa și este o rețetă de brânză foarte ușor de făcut și care are ingrediente foarte ieftine.

Cheesecake este un desert ales pentru ocazii speciale, cum ar fi zile de naștere, evenimente importante de familie, sau, de ce nu, pentru Sărbătorile de Iarnă. Este imposibil să nu vă surprindeți invitații cu această rețetă!

Cheesecake-ul se numără printre cele mai gustoase prajituri din lume. Dacă adaugi lămâie va deveni o prăjitură genială. Cofetarii o recomandă pentru sezonul rece.

Cum prepari un desert de senzație, fără coacere! Ingrediente cheesecake cu lime:

Pentru blat aveți nevoie de 140 g de biscuiti graham; sare fina; 6 linguri de unt.

Prăjitură rapidă fară coacere! Pentru delicioasa crema aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 700 g cremă de brânză, la temperatura camerei;
  • jumătate de cana de zahar;
  • coaja de la 2 lime;
  • 200 g smântână;
  • 400 g de lapte condensat indulcit;
  • sucul de la 2 de lime;
  • esență de vanilie;
  • sare

Cum se prepara cheesecake cu lime:

Biscuitii si sarea se pisează cu ajutorul unui robot de bucatarie pana când capăta o textura nisipoasă, după care se adaugă untul topit. Întinde amestecul într-o tava rotunda, cu pereții înalți. Pune blatul obținut la congelator pentru 20 de minute.

Cât timp blatul stă la rece, într-un vas cu pereții inalti, mixați timp de trei minute crema de brânză, zaharul si coaja de lime pana obții o crema pufoasa. Crescand viteza mixerului, adaugă ușor smantana. Acum pune laptele condensat si amesteca la viteza mica.

Apoi adaugă sucul de lime, esența de vanilie și puțină sare. Bate pana când amestecul devine omogen. Toarnă umplutura deasupra micului blat si lasa totul la frigider pentru aproximativ 10 ore, potrivit peroz.ro.

Pofta buna!

 

Munteanu Daniela

Salut! Ma numesc Theona Bănica si scriu cu pseudonimul Munteanu Daniela. Ma aflu printre responsabilii care se asigura ca esti la curent cu tot felul de informatii de interes monden, dar si personal. Mi-am descoperit pasiunea pentru jurnalism in urma cu mai mulți ani si pot spune ca profesia nu este deloc usoara, ci este extrem de solicitanta, plina de dinamism, care aduce noi provocari in fiecare zi. Totodata, implica si o doza mare de responsabilitate. Va multumesc atat pentru aprecierile voastre, cat si pentru criticile constructive!

Recent Posts

Atenție la consumul de ouă roșii! Câte ouă putem mânca într-o zi?

Pe măsură ce Paștele  se apropie, mulți oameni se întreabă câte ouă roșii este bine…

2 zile ago

Programul de funcționare al hipermarketurilor de Paște! Ce magazine rămân deschise

Kaufland România a anunțat programul de funcționare al hipermarketurilor sale în perioada sărbătorilor de Paște.…

2 zile ago

Vinerea Mare 2024. De ce este important postul negru în această zi

Postul negru în Vinerea Mare este o practică profundă în tradiția ortodoxă, marcată de abstinența…

2 zile ago

Indemnizațiile pentru invalizi cresc! Ce sume se dau

Indemnizațiile pentru invalizi, veterani și văduve de război au fost majorate începând din ianuarie 2024.…

3 zile ago

Ministerul Finanțelor pregătește un set nou de taxe! Cine este afectat

Ministerul Finanțelor lucrează  la introducerea unor noi taxe. Potrivit proiectului,  accizele la tutun vor fi…

3 zile ago

Sunt 10 miliarde de lei pentru pensii! Nu toti pensionarii vor beneficia

Vârstnicii din România au primit vești bune de la guvern. Au fost alocate 10 miliarde…

3 zile ago

Parteneri

  • EDITURA DE CARTE

Un Crăciun cu Winston

This website uses cookies.