Învață să gătești sparanghelul în 5 moduri diferite! Fierberea, aburirea, prăjirea, fierberea, coacerea și grătarul într-o tigaie sunt mai multe moduri de a face sparanghelul verde mai aromat. Este o legumă fibroasă pe care o putem prepara în câteva minute și este perfectă dacă căutăm o masă sănătoasă.
Diferitele moduri de a găti sparanghelul ne fac să descoperim noi arome în ele, fie că sunt sparanghel alb sau verde.
Sparanghelul poate fi fiert gătit în wok, la cuptor cu somon și brânză, sau chiar pur și simplu la grătar dacă preferați să-l gătiți în aer liber. Putem chiar să le prăjim pe un grătar sau pe jar, dându-i o notă rafinată de fum. Tehnica pe care o folosim va depinde de tipul de aromă pe care îl căutăm.
Fierberea sparanghelului este o modalitate foarte ușor:
Pentru a-l găti avem nevoie de un abur sau un coș de aburi în oala noastră.
Prăjirea este locul în care sparanghelul eliberează cea mai mare savoare și se gătește foarte ușor:
Pentru a pregăti deliciosul sparanghel sotat avem nevoie pur și simplu de o tigaie sau wok.
Acesta este un mod perfect de a mânca legume atunci când facem un grătar de carne în aer liber, sau chiar pe grătarul nostru de acasa.
Pe măsură ce Paștele se apropie, mulți oameni se întreabă câte ouă roșii este bine…
Kaufland România a anunțat programul de funcționare al hipermarketurilor sale în perioada sărbătorilor de Paște.…
Postul negru în Vinerea Mare este o practică profundă în tradiția ortodoxă, marcată de abstinența…
Indemnizațiile pentru invalizi, veterani și văduve de război au fost majorate începând din ianuarie 2024.…
Ministerul Finanțelor lucrează la introducerea unor noi taxe. Potrivit proiectului, accizele la tutun vor fi…
Vârstnicii din România au primit vești bune de la guvern. Au fost alocate 10 miliarde…
This website uses cookies.