Cum se prepară coliva? Rețeta măicuțelor de la mănăstire.
Moşii de toamnă (sau Sâmbăta morților) reprezintă o zi de pomenire înainte de începerea Postului Nasterii Domnului (15 noiembrie). În aceasta sambătă, ne rugăm ca și cei adormiți întru Domnul să primească harul pe care noi îl dobândim la sărbătoarea Nașterii Domnului.
Coliva este un preparat vechi de când lumea și este nelipsit în manifestările mortuare precreștine. Cu toate că este prezentă îndeosebi la evenimentele nefericite din viața oamenilor, rămâne, totuși, un desert delicios.
Prezentăm, în acest sens, rețeta măicuțelor de la mănăstire. Învață cum se face cea mai buna colivă, pe care o poți prepara și cu ocazia sărbătorii Moșilor de Toamnă.
Poftă bună și să fie primit!
Seniorii din România vor trebui să aștepte mai mult de 40 de zile pentru a-și…
Pe măsură ce Paștele se apropie, mulți oameni se întreabă câte ouă roșii este bine…
Kaufland România a anunțat programul de funcționare al hipermarketurilor sale în perioada sărbătorilor de Paște.…
Postul negru în Vinerea Mare este o practică profundă în tradiția ortodoxă, marcată de abstinența…
Indemnizațiile pentru invalizi, veterani și văduve de război au fost majorate începând din ianuarie 2024.…
Ministerul Finanțelor lucrează la introducerea unor noi taxe. Potrivit proiectului, accizele la tutun vor fi…
This website uses cookies.