International

Nori negri asupra cuplului regal! Meghan Markle iese în oraș fără Harry

meghan merkle printul harry (sursă foto: The Sun)
sursă foto: The Sun

Meghan Markle a apărut recent singură la un eveniment. Ducesa nu a fost însoțită de soțul ei, Prințul Harry, la concertul lui Beyonce. Aceasta s-a distrat alături de vechi prieteni, iar soțul ei nu i-a fost alături. PResa britanică de tabloid speculează din ce în ce mai mult și mai des că cei doi sunt acum în pragul divorțului.

Ducesa de Sussex s-a întâlnit cu Kelly Rowland, o fostă membră a trupei Destiny’s Child. La eveniment, Meghan a fost văzută și în preajma actriței Kerry Washington, oveche prietenă. Cele două se cunosc de pe vremea când și ducesa practica actoria.

Nori negri asupra cuplului regal

Meghan, în vârstă de 42 de ani, a mai fost însoțită și de miliardarul Jeff Bezos, de influencer-ița Hailey Bieber și actrița Yara Shahidi. Ducesa a fost fotografiată bucurându-se de petrecere. La eveniment au participat numeroase vedete internaționale, cu ocazia aniversării artistei Beyonce. Aceasta din urmă a împlinit vârsta de 42 de ani, iar acum se află spre sfârșitul unui turneu internațional.

La petrecere, Meghan a purtat un elegant top negru și o fustă aurie. Dar fanii au fost cu ochii în patru și au observat că Harry nu a fost alături de ea. Prințul, în vârstă de 38 de ani, a fost alături de Meghan vineri, săptămâna trecută, tot la un concert al lui Beyonce. Dar atunci,  imaginile l-au arătat pe duce părând posomorât, în timp ce soția sa părea foarte veselă.

Meghan Markle iese în oraș fără Harry

De asemenea, Harry a apărut la evenimente mari fără Meghan alături de el. El a mers chiar zilele acestea singur la meciul Inter Miami. La fel ca soția sa, prințul s-a alăturat unui grup de vedete. În grup erau numai nume mari, precum Leonardo DiCaprio, Selena Gomez și Gerard Butler.

Cei din familia Sussex par să lucreze la proiecte separate. Cum ar fi lansarea filmului „Invictus Heart of Harry” de pe Netflix de săptămâna trecută. Iar despre Meghan se zvonește că are o oportunitate de afaceri din partea Gwyneth Paltrow. Meghan ar fi pe cale să lanseze o „nouă și importantă afacere comercială”, a relatat Telegraph.

Lucrează separat

O sursă a declarat pentru Telegraph: „Pe lângă faptul că formează un cuplu, amândoi lucrează la propriile lor lucruri, propriile pasiuni. Își susțin pe deplin conceptele și ideile unul altuia. Dar sunt diferiți unul de celălalt, au concepții diferite”.

Acest lucru vine după ce soții Sussex aspiră acum spre mai multe afaceri care au fost până recent doar vise. Însă faptul că nu mai fac parte din familia regală, le dă acum mai multă libertate. Ultimul proiect al Ducelui de Sussex, Heart of Invictus, a fost preconizat ca fiind un eșec de către experții regali, scrie The Sun.