Info Actual > Showbiz > Dani Otil: “Strica toata munca celor care sunt antreprenori”. Ce a descoperit prezentatorul TV
Showbiz

Dani Otil: “Strica toata munca celor care sunt antreprenori”. Ce a descoperit prezentatorul TV

Dani Otil:

Dani Otil a fost in vacanta atat in Grecia, cat si in Romania. Iata doua replici, descoperite de prezentatorul TV, care contureaza realitatea zilelor noastre.

”După ce am văzut câteva locații și din țară, și din Grecia, cred că pot să-mi dau cu părerea, măcar ca român, dacă nu ca prezentator, că cel mai mare dușman al nostru în vacanță este ”Lasă, tati!”. ”Lasă, tati” am auzit la marea noastră de atâtea ori încât m-am săturat deja. Trebuie să recunosc că au fost și locuri unde lucrurile erau foarte organizate, scanai meniul, îl vedeai pe telefonul tău, fără să pui mâna pe un meniu pe care a pus și altcineva înainte. Am văzut reguli foarte stricte la micul dejun, unde te aștepta totul, pentru că de seara anunțai ce vrei să mănânci. Asta e foarte tare, doar că oricât de mult se străduiește el, comerciantul sau omul care deține restaurant și hotel, pe partea cealaltă sunt și românii cu ”lasă, tati” în față care strică toată munca celor care sunt antreprenori.

În Grecia, au înțeles că, fără turism, ei sunt morți. De două ori, până mi-am găsit masca să intru în microbuzul în care eram doar noi doi și șoferul, de două ori nu a plecat microbuzul până când nu mi-am pus masca. Mi e pare super tare. L-am întrebat: Da`, dom`ne, suntem noi doi și suntem în fundul microbuzului. Mi-a răspuns: ”Rules are rules, my friend!”. Nu știam cum se traduce ”lasă, tati” în grecește că-i spuneam imediat.

Le mulțumesc celor care țin cu dinții de business-ul ăsta HORECA și încearcă să facă lucrurile corect ca să nu ne închidă din nou, pentru că sunt vizat.” a spus Dani, în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”.