De ce este bine să pui zahăr și lămâie pe bradul de Crăciun. Rezultatul este de-a dreptul spectaculos! Sezonul de sărbători este chiar după colț și, în caz că nu ați făcut-o deja, probabil că deja vă gândiți să vă decorați casa pentru petreceri în familie.
Din casă este nelipsit bradul, vedeta Crăciunul. Există o rețetă pentru buna lui conservare și garantat va prinde Crăciunul într-o stare grozavă.
Spre deosebire de brazii artificiali, cei naturali se usucă foarte repede, mai ales dacă sunt amplasați în preajma unei surse de căldură.
În caz că vrei sa eviți acest lucru și sa te bucuri de bradul tău cât mai mult timp, iată ce trebuie să faci:
1. Pulverizează bradul cu un amestec din lămâie, zahăr și votcă. Lămâia și zahărul îl vor hidrata, în timp ce alcoolul elimină bacteriile de pe crengile bradului.
2. Așază tulpina bradului într-un bol cu apă și adaugă lămâie, zahăr și votcă. Alcoolul va menţine apa limpede, pentru că ucide bacteriile, scrie DcNews.
Pe măsură ce Paștele se apropie, mulți oameni se întreabă câte ouă roșii este bine…
Kaufland România a anunțat programul de funcționare al hipermarketurilor sale în perioada sărbătorilor de Paște.…
Postul negru în Vinerea Mare este o practică profundă în tradiția ortodoxă, marcată de abstinența…
Indemnizațiile pentru invalizi, veterani și văduve de război au fost majorate începând din ianuarie 2024.…
Ministerul Finanțelor lucrează la introducerea unor noi taxe. Potrivit proiectului, accizele la tutun vor fi…
Vârstnicii din România au primit vești bune de la guvern. Au fost alocate 10 miliarde…
This website uses cookies.