Actual International

De ce s-a răzgândit Meghan și acum pare că vrea să-și păstreze cu orice preț titlul regal 

De ce s-a răzgândit Meghan și acum pare că vrea să-și păstreze cu orice preț titlul regal 
Infoactual

Meghan Markle a fost, este și rămâne, în continuare, o persoană controversată. Meghan însăși povestește despre ea că i-a fost foarte greu în copilărie și adolescență, mai ales din cauza originilor ei, pe care trebuia să le ascundă folosind placa de întins părul, de exemplu. Oamenii o percep diferit, de la victimă a Casei Regale, până la ducesa plină de ifose și alintături care nu își au locul și nici timpul acum.

De ce s-a răzgândit Meghan și acum pare că vrea să-și păstreze cu orice preț titlul regal

În timpul dialogului lui Meghan cu Oprah Winfrey, interviu care a șocat o lume întreagă, ducesa de Sussex părea să respingă importanța titlurilor regale. La acea vreme, ducesa a spus: „Toată măreția din jurul acestor lucruri este un atașament pe care nu-l am personal. Am fost chelneriță, actriță, prințesă, ducesă – am fost întotdeauna Meghan, nu?

Şi tot ea a mărturisit în același context: „Ştiam clar cine sunt, independent de toate chestiile astea, iar cel mai important titlu pe care îl voi avea vreodată este de mamă. Știu asta”.

Doar că … surpriză!

Se pare că mai nou Meghan Markle s-a răzgândit cu privire la păstrarea titlurilor regale în urma conversațiilor cu Prințesele Eugenie și Beatrice, potrivit jurnalistului Neil Sean.  Citând o „sursă foarte bună”, a subliniat că Meghan a ignorat anterior importanța titlurilor.

Cu toate acestea, după ce a văzut cât de utile au fost titlurile atât pentru Eugenie, cât și pentru Beatrice, care sunt prietene cu Meghan, ea este acum hotărâtă să se lupte pentru păstrarea acestor privilegii.

Jurnalistul Sean a lăsat să se înțeleagă că Meghan a avut între timp o „schimbare dramatică în ceea ce privește titlurile”. Şi totul datorită celor două prietene ale sale, menționate anterior.

După multă analiză, aprofundată probabil, Meghan a ajuns la concuzia că titlurile ar fi totuși un lucru bun, nu doar pentru ea, ci și pentru copiii ei.

Și astfe, dintr-o dată, Meghan a devenit foarte prietenoasă cu membrii monarhiei, mai ales cu prințesele Eugenie și Beatrice. După discuțiile cu ele, Meghan și-a dat seama cât de util poate fi un titlu, mai ales atunci când vrei să te miști în cercurile nobile. Acesta este motivul pentru care vor să dețină titlurile,” a mai menționat jurnalistul american, citat de presa din România.

„Se datorează într-adevăr faptului că, după ce s-a împrietenit cu Beatrice și Eugenie, a văzut cât de utile sunt acele titluri pentru ele. Tatăl lor, Prințul Andrew a trebuit să forțeze lucrurile foarte mult pentru a se asigura că fiicele lui vor rămâne cu aceste titluri”.

Întreaga poveste privind titlurile se spune că ar fi apărut pe fondul speculațiilor crescânde potrivit cărora regele Charles ar putea să le retragă lui Harry și Meghan titlurile de duci de Sussex, iar Archie și Lilibet, copiii lor, să rămână fără titlurile de prinți, potrivit Express.