Lifestyle

Descoperă cele mai atractive sloturi cu trifoi și șeptari: jocul începe acum!

trifoi
sursa foto: arhiva companiei

Un secret pe care-l știe toată lumea: sloturile online sunt cele mai diverse jocuri de cazinou! Ai descoperit și tu miile de jocuri ca la aparate și păcănele online?  Ca să te ajutăm în selectarea celor mai atractive jocuri pe smartphone, tabletă, laptop sau desktop, îți prezentăm în continuare Top 3 sloturi cu trifoi și șeptari. Jocul începe acum! Spui verde, spui trifoi, spui trifoi, apare Burning Hot!

Burning Hot – clasic e fantastic!

Printre cele mai faimoase sloturi de la EGT (Amusnet Interactive) este acest joc clasic de păcănele online, unde norocul vine pe mai multe linii câștigătoare. Poți să începi cu varianta de bază a jocului Burning Hot, ce are un RTP de 94,45% și funcții suplimentare Gamble, pentru șanse de dublare a câștigurilor.

Familiarizează-te cu regulile de la Burning Hot prin jocuri de păcănele gratis la Betano și la alți operatori de betting, care-ți oferă versiuni demo, pentru distracție non-stop, fără să cheltuiești bani reali. După ce ai învățat cum de joacă Burning Hot, poți să treci la Burning Hot 6 Reels, 20 Burning Hot, 40 Burning Hot, 100 Burning Hot, unde te așteaptă până la 100 de linii câștigătoare, jackpoturi atractive și premii generoase.

Descoperă noile sloturi online, pentru mai mult fun și extra șanse de câștig. Joacă 40 Burning Hot Bell Link, 40 Burning Hot 6 Reels sau Burning Hot EQ, oricând vrei să te distrezi la păcănele cu trifoi.

Bulky Fruits – o simfonie de culori norocoase

Cauți un slot online pentru dispozitive mobile, care să arate bine pe display-ul telefonului mobil și să-l joci ușor pe tabletă? Bulky Fruits de la providerul de gaming EGT (Amusnet) este exact ce-ți trebuie! Vei găsi pe display simboluri mari, colorate, cu o grafică haioasă, ce vine cu accente retro. Te așteaptă distracție online la un joc de păcănele cu 5 role, 3 rânduri, 5 linii câștigătoare și un excelent RTP de 96,85%.

Trifoiul norocos este simbol Wild și înlocuiește celelalte figuri de pe ecran (pepeni, cireșe, portocale, căpșuni, mere, prune, steluțe, șeptari). Poți să joci Bulky Fruits cu Expanding Wilds și să-ți încerci norocul la versiunile 20 Bulky Fruits și 40 Bulky Fruits, ce vin cu 20, respectiv 40 de linii câștigătoare. Este fun să fii fan păcănele online, când trifoii și șeptarii îți aduc extra șanse la premii atractive!

Lucky & Wild – distracție de Vegas cu trifoi și șeptari

Vrei să trăiești atmosfera marilor cazinouri americane, oricând vrei, oriunde te-ai afla? Cu slotul online Lucky & Wild de la EGT ai cele mai atractive combinații de simboluri pe ecrane de smartphone, tabletă, laptop sau desktop. Te așteaptă potcoave norocoase, steluțe dinamice, fructe colorate, șeptari ambițioși, clopote aurii și, bineînțeles, trifoii verzi, care au rol de Wild și îți aduc șansa unor câștiguri generoase.

Lucky & Wild este un joc de păcănele online cu RTP 95,76% și jackpot cards pe patru niveluri, fiecare dintre ele fiind ilustrat cu o culoare de la cărțile de joc. Pornești de la cel mai mic nivel (treflă), continui cu romb și cupă, până la cel mai valoros jackpot, cel de pică. Găsești și funcția Gamble, pentru dublarea premiilor, iar combinațiile norocoase vin pe 20 de linii de plată, ca să te distrezi ca-n Vegas. Încearcă-ți șansa la și versiunea More Lucky & Wild, cu 40 de linii câștigătoare.

Alege ce-ți place dintre cele mai atractive sloturi cu trifoi și șeptari! Pariază responsabil și joacă la păcănele doar pe site-urile și în aplicațiile mobile ale operatorii de betting ce au licență de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).