Desertul cu care nu ai cum să dai greș vreodată. „Panna cotta” este un desert italian foarte simplu de preparat. De obicei se combina cu dulceturi, dar în cazul asta propunem să fie servit cu mango proaspat, deoarece pulpa lui este perfecta pentru acest preparat: suculenta, moale, racoritoare, cu dulceata potrivita si cu o aroma delicioasa.
Panna cotta cu mango
Ingrediente
Desertul cu care nu ai cum să dai greș vreodată. Elaborare
1. Fierbeți smântâna, laptele cu zahărul și boabele de vanilie. Cand incepe sa fiarba se scot si se adauga foile de gelatina inmuiate si scurse anterior.
2. Se amestecă bine până când gelatina s-a dizolvat, se strecoară și se distribuie în patru pahare. Se da la frigider 3-4 ore.
3. Curata mango de coaja, taie o jumatate în cubulete mici si zdrobeste restul cu sucul de portocale.
4. Turnați piureul de mango deasupra preparatului anterior, adăugați cuburile de fructe și completați paharele cu o frunză de mentă proaspătă.
Migrenele sunt simptome debilitante, care îți pot afecta semnificativ calitatea vieții. Din fericire, odată ce…
Atunci când decideți să cumpărați un nou set de anvelope pentru mașina dvs., există mai…
Românii cumpără cadouri pentru familie și cei apropiați în perioada Paștelui, iar ciocolata este unul…
Premierul Marcel Ciolacu a anunțat la începutul ședinței de Guvern că se va aproba o…
Serviciile secrete din Belarus susțin că au dejucat un atac cu drone asupra Minskului. Acest…
Resursele financiare destinate tinerilor fermieri au fost epuizate. Conform informațiilor disponibile, fondurile au fost consumate…
This website uses cookies.