Info Actual

Info Actual > Diverse > Doliu la Casa Regală. Anunțul dureros a fost făcut de prințul William și Kate
Diverse

Doliu la Casa Regală. Anunțul dureros a fost făcut de prințul William și Kate

Doliu la Casa Regală. Anunțul dureros a fost făcut de prințul William și Kate

Doliu la Casa Regală. Un anunțul dureros a fost făcut de prințul William și de soția acestuia, Kate.

„Foarte trist, în weekendul trecut dragul nostru câine, Lupo, a murit. A fost inima familiei noastre în ultimii nouă ani și ne va fi tare dor de el. Kate&William”,  au scris ducii de Cambridge, intitulată Kensington Royal, pe pagina oficială de socializare.

Mesajul trist a fost însoțit de o fotografie cu animalul lor preferat de companie, Lupo, cockerul spaniel englez.

Lupo a fost răsfățatul familiei timp de nouă ani, iar acum cuplul regal este devastat de durere după ce patrupedul regal, cel mai bun prieten al lor, a murit.

Lupo, cadou primit la nuntă din partea părinților lui Kate Middleton

Lupo a fost primit în dar de cuplul regal, cu ocazia nunții din 2011, de la părinții lui Kate Middleton, Michael și Carole. Patrupedul era nelipsit de la plimbările familiei, ducesa fiind fotografiată de nenumărate ori alături de el. Cățelul Lupo a apărut și în prima fotografie oficială a prințului George.

Ducele și ducesa de Cambridge au spus cât de mult a însemnat Lupo pentru ei

„Nimic nu te poate pregăti vreodată pentru pierderea unui câine. Pentru cei care nu au avut niciodată un câine, ar putea fi greu să înțeleagă pierderea” , a scris un comentator pe social media.

Un câine nu este doar un animal de companie; este un membru al familiei

„Cu toate acestea, pentru cei care au iubit un câine știți adevărul: un câine nu este doar un animal de companie; este un membru al familiei, un prieten bun, un însoțitor loial, un profesor și un terapeut; „Odihnește-te în pace, Lupo. Tilly & Mini te vor aștepta. Băiat bun!” , a scris un alt fan al familiei regale.

Tot el este și cel care i-a ales numele fiului lui Kate Middleton. Înainte ca George să vină pe lume, Kate și William au scris mai multe nume pe bilețele pe hârtie și apoi le-au împrăștiat pe podea. Se pare că Lupo s-ar fi oprit la cel pe care era trecut numele George, notează Daily Mail.