Lifestyle

Două persoane din Sinaia au încălcat ordinul de protecție și au fost prinse la furat

Poliția Rutieră, obligată să anunțe unde sunt radarele!
Arhiva infoactual.ro

Un bărbat și o femeie, pe lângă faptul că au încălcat pedeapsa sub care deja se aflau, s-au ales și cu un dosar penal pentru furt.

Descrierea, pe scurt, a faptelor depistate de poliție

Aflați sub interdicția de a se apropia unul de celălalt (la mai puțin de cinci metri), un bărbat și o femeie au fost prinși de organele de poliție din Sinaia în timp ce erau împreună, într-o mașină. Pe lângă încălcarea pedepsei primite, acum, cele două persoane sunt suspecte și de furt.

Cele două persoane în discuție sunt un bărbat în vârstă de 28 de ani și o femeie în vârstă de 55 de ani, care  au fost protagoniștii mai multor scandaluri conjugale. Ca urmare a acestor scandaluri cei doi, la solicitarea lor, au primit un ordin de protecție.

Faptele celor doi au fost depistate la un filtru al poliției rutiere

Însă,  cu ocazia unui filtru rutier, mașina în care se aflau cei doi a fost oprită pentru un control, la volan aflându-se bărbatul.

În acest context, Poliția Prahova, a transmis următoarele: ”Cu ocazia controlului autovehiculului, în portbagaj au fost găsite 5 calorifere despre care bărbatul a declarat că le-a luat din curtea unui hotel, aflându-se lângă un container de gunoi, crezând că sunt aruncate. La verificarea celor două persoane în bazele de date a reieșit faptul că cele două persoane aveau emis câte un ordin de protecție împotriva celuilalt, fiindu-le interzis să se apropie la mai puțin de 5 metri unul de celălalt”.

Pentru obiectele găsite în portbagajul mașinii în care se aflau, bărbatul și femeia s-au ales cu un dosar penal

Ca urmare a celor depistate de echipajul Poliției Rutiere din Sinaia,  atât bărbatul căt și femeia s-au ales și cu un dosar penal.

Poliția continuă cercetările

În prezent, polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și de încălcare a ordinului de protecție, potrivit celor relatate de ziare.com