Info Actual

Info Actual > Social > Dr Adina Alberts știe adevărul despre noua tulpină de coronavirus. „Oameni buni, nu vă lăsați aiuriți”
Social

Dr Adina Alberts știe adevărul despre noua tulpină de coronavirus. „Oameni buni, nu vă lăsați aiuriți”

Dr Adina Alberts știe adevărul despre noua tulpină de coronavirus. „Oameni buni, nu vă lăsați aiuriți”

Noua tulpină de coronavirus care a fost depistată în Marea Britanie a creat un nou val de temeri în toată Europa, mai ales după informațiile care au apărut în spațiul media despre ravagiile pe care aceasta le face în rândul oamenilor.

Medicul Adina Alberts a lansat un apel pe reţelele de socializare privind panica instalată de noile tulpini de coronavirus.

Potrivit medicului nutriționist Adina Alberts, noua tulpină nu este mai periculoasă decât cea „veche” şi invită oamenii să păstreze calmul.

Ce spune Adina Alberts

„A apărut brusc, în „presa liberă” de azi, informația despre pericolul iminent al unui al treilea val de infectări cu noua tulpină din UK.

Cum am auzit această „știre” m-am dus repede la statistica oficială care arată numărul vaccinărilor zilnice. Eram sigură că acolo se află explicația pentru această „știre”…”, a scris Adina Alberts.

„Din cauza numărului scăzut de vaccinări zilnice, a apărut necesitatea unei astfel de știri “de panică”.

Oameni buni, nu vă lăsați aiuriți. Noua tulpină nu este mai periculoasă decât cea “veche”. Poate o fi mai contagioasă, dar nu dă forme de COVID mai grave, sau complicații mai serioase”, a mai spus medicul Adina Alberts.

Adina Alberts: Păstrați-vă calmul. Testați-vă, protejați-vă și vedeți-vă de treabă.

„Luați vitamina D3, Vitamina C și Zinc. Păstrați-vă calmul. Testați-vă, protejați-vă și vedeți-vă de treabă.

Așteptăm să fie avizată Ivermectina pentru tratarea și prevenția îmbolnăvirilor. Dacă v-ați procurat-o din alte țări în care este avizată, nu uitați că doza de prevenție este de 0,2 mg/ kg corp, pe lună.

Și ar fi minunat să avem în țară și alte variante de vaccinare, inclusiv Vaccinul Vero -Sinopharm, China”, a mai spus Adina Alberts.

Adina Alberts: „Nu vă grăbiți! Graba strică treaba”

„Vești bune: La vară veți putea călători în Grecia, de exemplu, fie cu pașaportul de vaccinare, fie cu analiza care arată că aveți anticorpi, fie cu test PCR negativ.

Așa că, permiteți-mi să vă dau un sfat. Nu vă grăbiți! Graba strică treaba. În acest caz graba v-ar putea aduce o boală gravă într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat, complicație a vaccinurilor ARN mesager”, a conchis medicul Adina Alberts pe Facebook.