Info Actual > Showbiz > Drama neștiută a lui Florin Piersic! Clipele cumplite prin care a trecut marele actor
Showbiz

Drama neștiută a lui Florin Piersic! Clipele cumplite prin care a trecut marele actor

Drama neștiută a lui Florin Piersic! Clipele cumplite prin care a trecut marele actor

Unul dintre cei mai mari actori ai României are parte de o poveste teribilă. Dincolo de o carieră fabuloasă se ascunde o dramă neștiută a marelui actor Florin Piersic. Acesta a trecut prin clipe cumplite care i-au marcat viața.

În emisiunea lui Dan Negru, marele actor a povestit despre momentul dificil prin care a trecut familia sa, pe vremea când el era doar cu copil. Este vorba despre sora lui, care a murit când el avea șapte ani. Lucica a murit în jurul vârstei de 15 ani, după ce s-a înecat în Prut în momentul în care a vrut să o salveze chiar pe colega sa de la înec.

 

Florin Piersic: „E prima amintire pe care o am eu legată cu adevărat…”

„Poate de aceea totdeauna când joc o piesă mă gândesc foarte mult nu numai la părinţii mei ci şi la Lucica care, la 15 ani, s-a înecat în Prut sărind să salveze colega de bancă. E prima amintire pe care o am eu legată cu adevărat, aveam şapte ani, şase ani şi jumătate, e prima amintire pe care o ţin minte, respectiv înmormântarea surorii mele, înmormântare la care cred că au participat, la vremea aceea, toţi oamenii din Cernăuţi. Au venit toţi oamenii de la vremea aia tocmai pentru că a murit fetiţa doctorului Piersic”, a povestit Florin Piersic în emisiunea lui Dan Negru.