Info Actual

Info Actual > Politică > Efect secundar incredibil al tratamentului împotriva COVID-19. Ce s-a întâmplat cu pielea a doi medici chinezi?
Politică

Efect secundar incredibil al tratamentului împotriva COVID-19. Ce s-a întâmplat cu pielea a doi medici chinezi?

Efect secundar incredibil al tratamentului împotriva COVID-19. Ce s-a întâmplat cu pielea a doi medici chinezi? Doi medici chinezi s-au luptat cu virusul COVID-19 chiar în epicentrul din Wuhan. Din postura de medici, însă, au trecut apoi la postura de pacienți. Cei doi au uluit lumea medicală, deși nu au intenționat acest lucru. Cei doi bărbați au trecut prin multe, dar acum sunt sănătoși, chiar dacă par cu totul alte persoane.

Medicii Yi Fan și Hu Weifeng, , au fost infectați cu coronavirus în timp ce tratau pacienți la spitalul din Wuhan. Cei doi medici, în vârstă de 42 de ani, au fost internați în spital pe 18 ianuarie, după ce au fost diagnosticați cu Covid-19. Au suferit de o formă foarte agresivă a virusului, iar unul dintre ei a avut nevoie de respirație artificială timp de nu mai puțin de 39 de zile.

Colegii lor au făcut tot posibilul să-i țină în viață. Se pare, însă, că tratamentul anti COVID-19 folosit este unul foarte puternic. În cazul celor doi medici  a avut efecte secundare, pe cât de grave pe atât de vizibile. Pielea doctorilor chinezi și-a schimbat culoarea, iar cei doi chinezi pot fi confundați foarte ușor, acum cu doi afro-americani.

Cel mai bizar efect de până acum al noului virus

Potrivit presei chineze, acest aspect este efectul unui tratament care a afectat funcționarea ficatului. Medicii chinezi știau că există acest efect secundar la medicamentul pe care l-au folosit și al cărui nume nu vor să-l dezvăluie. Ei susțin, însă, că efectele sunt reversibile.