Info Actual > Showbiz > Familia Măruță, vacanță de poveste! Este visul oricărui copil să ajungă AICI
Showbiz

Familia Măruță, vacanță de poveste! Este visul oricărui copil să ajungă AICI

Familia Măruță, vacanță de poveste! Este visul oricărui copil să ajungă AICI

Familia Măruță, vacanță de vis! Este visul oricărui copil să ajungă AICI. După muncă, Andra și Cătălin Măruță se bucură de o bine-meritată vacanță în Paris. Cei doi i-au dus pe copiii lor la Disneyland!

Andra și Cătălin Măruță se relaxează în Paris, unde au ales o destinație specială, spre bucuria copiilor lor, David și Eva. Cei patru sunt la Disneyland, loc pe care copiii cu siguranță îl vor ține minte pentru toată viață.

Andra și Cătălin Măruță au publicat imagini inedite cu vacanța din Paris pe contul personal de Instagram, la secțiunea Story.

Eva și David s-au simțit ca într-un basm la Disneyland, iar părinții lor au intrat și ei în poveste de dragul micuților.

După ce s-au întâlnit cu Mickey și Minnie Mouse, Andra, Cătălin, Eva și David au ales să încerce ceva mai palpitant și au ales roller coaster-ul. „Începe aventura! David, roller coaster! Copii, sunteți pregătiți? Andra, ai emoții?”

Eva a împlinit 6 ani

Cu puțin timp înainte de a pleca la Disneyland, pe 23 Iulie, Eva a împlinit șase ani. Micuța a fost răsfățata casei încă de la primele ore ale dimineții. Andra și Cătălin i-au organizat micuței o petrecere magică. Fetița a fost înconjurată de apropiați și s-a bucurat toată ziua de jocuri, potrivit ProTV.