Farfurie ideală, bogată și echilibrată. Mihaela Bilic, medic nutriționist, a dezvăluit de ce este indicat să introducem mâncarea libaneză în meniul zilnic. Acest fel de mâncare este bogat din punctul de vedere al gusturilor și diversificat în ceea ce privește ingredientele.
“Sănătate înseamnă diversitate…adică puțin din tot!
Nu cred că există pe lume o bucătărie mai bogată din punct de vedere al gusturilor, mai diversă din punct de vedere al ingredientelor și mai echilibrată din punct de vedere al cantității, decât bucătăria libaneză.
La ei mâncarea se bazează pe conceptul “împarte cu ceilalți și gustă din toate”. Deși la o singură masă există multe feluri de carne, legume și leguminoase, faptul că pot să-ți bucuri simțurile cu multe arome și să-ți satisfaci pofta din multe preparate, te satisface fără riscul să te îngrași. Iar dacă elimini lipia și ești zgârcit cu uleiul de măsline, chiar e posibil să fii și sătul și cu sufletul în rai.
Pe farfuria din imagine aveți frigărui de pui, salată de pătrunjel, humus simplu și humus picant, salată de vinete simplă și picantă, cremă de iaurt și brânză condimentată- mai mare diversitate nici că se poate!! Abia așa realizezi că nu e nevoie de cantitate, o lingură din fiecare e de ajuns”, a scris Mihaela Bilic, medic nutriționist.
Conform noii legi a pensiilor, o anumită categorie de români va putea ieși la pensie…
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a adus o veste bună pentru o anumită categorie de români:…
Astăzi, pe 1 mai, a avut loc un cutremur de 4,5 grade pe scara Richter,…
Salariile din România sunt un subiect de interes pentru cetățeni. Asta deoarece nivelul lor este…
În România, există angajați care beneficiază de un spor salarial de 100%. Acest beneficiu este…
Klaus Iohannis, fost profesor de fizică la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu, și-a…
This website uses cookies.