Info Actual > Social > Florin Cîțu, propuneri pentru CNSU, în legătura cu Sărbătorile Pascale: Magazinele să rămână deschise până la ora 20.00
Social

Florin Cîțu, propuneri pentru CNSU, în legătura cu Sărbătorile Pascale: Magazinele să rămână deschise până la ora 20.00

Florin Cîțu, propuneri pentru CNSU, în legătura cu Sărbătorile Pascale: Magazinele să rămână deschise până la ora 20.00

Premierul României, Florin Cîțu a mărturisit că astăzi, 8 aprilie, va propune Comitetului Național pentru Situații de Urgență al cărui președinte este, mai multe măsuri de relaxare, înaintea Paștelui.

Magazinele să fie deschise până la ora 20:00 în Vinerea Mare

Florin Cîțu, premierul României, a anunțat că va cere CNSU ca magazinele să fie deschise până la ora 20:00 în Vinerea Mare, iar circulaţia să fie deschisă fără declaraţii pe propria răspundere până la ora 5:00 dimineaţa, la slujba de Paşte.

Premierul a postat un mesaj pe o rețea de socialiare, în care arată propunerile importante pe care le transmite astăzi Comitetului Național pentru Situații de Urgență al cărui președinte este.

„Propuneri importante pe care le transmit astăzi CNSU:

– pentru cei care vor merge la slujba de Paște, circulația pe timpul nopții să fie permisă până la ora 5:00;
– magazinele să rămână deschise până la ora 20.00 vineri înainte de Paște;
– stațiunile de pe litoral să fie deschise, respectând toate regulile în vigoare, dar cu capacitate de maximum 70% (exact așa cum sunt acum stațiunile de la munte)”, spune Florin Cîţu, pe contul personal de Facebook, potrivit România TV.