Info Actual

Info Actual > Politică > Gabriela Firea, despre investițiile publice din Capitală: ”Investiții suspendate timp de 2 ani! Capitala intră în colaps!”
Politică

Gabriela Firea, despre investițiile publice din Capitală: ”Investiții suspendate timp de 2 ani! Capitala intră în colaps!”

Gabriela Firea, despre investițiile publice din Capitală: ”Investiții suspendate timp de 2 ani! Capitala intră în colaps!”

Gabriela Firea, a vorbit despre investițiile publice și private din Capitală. Aceasta a tras un semnal de alarmă despre aceste investiții, spunând că sunt suspendate timp de doi ani, iar toate planurile urbanistice zonale de sector vor fi suspendate.

Gabriela Firea: ”Capitala intră în colaps”

Gabriela Firea a precizat că, în curând Capitala o să intre în colaps. Aceasta a precizat că investițiile sunt suspendate timp de doi ani, atât cele publice, cât și cele private.

”Capitala intră în colaps! Investițiile publice și private vor fi suspendate timp de 2 ani! Asta vrea primarul dreptei unite împotriva oamenilor! A depus un proiect care va fi dezbatut vineri, prin care suspendă toate planurile urbanistice zonale de sector. Pe scurt, de la poduri, pasaje, largiri de bulevarde, până la construcții rezidențiale ori locuințe sociale – toate vor fi înghețate 2 ani, pe puțin.

Asta înseamnă că vor fi afectați direct cetățenii, prin nefinalizarea lucrărilor edilitare, precum și investitorii care plătesc taxe și impozite la stat și care își vor trimite angajații acasă, îngrosând șirul șomerilor, precum și persoanele vulnerabile, care așteptau un acoperiș deasupra capului. Probabil asta vrea dreapta în Capitală! Să pună pe fuga oamenii și capitalurile.

Grupul consilierilor social-demicrati NU va susține o astfel de aberație administrativă care condamnă Bucureștiul la subdezvoltare iar pe bucureșteni la sărăcire și lipsa unui minim confort. Dacă PNL votează abuzul dement al primarului căruia nu îi pasă de oameni, va avea soarta PNT-CD! Instituțiile statului sper să își facă datoria. Este și o problemă de siguranâa cetățenilor!”, transmite Gabriela Firea, potrivit DCnews.