Actual

Gabriela Firea, dezamăgită: Oamenii o duc din ce în ce mai rāu

Gabriela Firea, dezamăgită: Oamenii o duc din ce în ce mai rāu

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea este dezamăgită de actuala guvernare după rezultatele votului pentru moțiunea de cenzura înaintată de către Partidul Social Democrat și supusă la vot într-o întâlnire a plenului reunit a camerei Deputaților și Senatului României.

Gabriela Firea, dezamăgită: Oamenii o duc din ce în ce mai rāu

Gabriela Firea a postat un mesaj, pe o rețea de socializare, unde își arată dezamăgirea față de rezultatul votului pentru moțiunea de cenzură disputată marți în Parlamentul României a criticat dur guvernarea actuală într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Oamenii o duc din ce în ce mai rāu, scade puterea de cumpārare, viata e din ce în ce mai scumpā, somajul creste, firmele private gâfâie, dar guvernantii spun cā în tarā viata e roz! Asta au sustinut si la Motiunea de cenzura!”, a transmis Gabriela Firea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Asa guvernare ruptā de realitate, nu gāsim în toatā Europa!

”Poate e roz pentru ei si prietenii lor! Nu pentru oamenii de rând…Asa guvernare ruptā de realitate, nu gāsim în toatā Europa! Suntem si noi unici la ceva! La dispretul celor de la putere fata de cetateni!!”, a mai completat aceasta în postarea de pe pagina de Facebook, potrivit Antena 3.