Actual

Gala Capital Femei de Succes. Cristina Pîrv, voleibalistă: „Este important să credem și să avem dorința de a merge mai departe”

Cristina Pîrv, Sursa foto Arhiva personală
Sursa foto Arhiva personală

În cadrul Galei Capital Femei de Succes, printre doamnele premiate s-a aflat și Cristina Pîrv. Evenimentul a reunit femei din mai multe domenii de activitate

Cristina Pîrv a fost nominalizată la categoria Sport. Premiul primit de aceasta a fost pentru ”Performanțe internaționale pentru volei-ul românesc”. Cristina Pîrv nu a putut fi prezentă la eveniment.

Totuși,  Cristina Pîrv a transmis un mesaj video.

„Bună ziua, tuturor. Mă bucur să fiu alături de dumneavoastră, chiar dacă este online. Astăzi mă aflu în Slovenia, ca și Tehnical Delegat partea Federației Internaționale. Avem Volleyball National League, dar sunt alături de dumneavoastră online și sufletește. Vă mulțumesc foarte mult tuturor organizatorilor pentru acest premiu. Această Gală Capital Femei de Succes este un succes. Sunt femei de succes. 

Mă bucur enorm de mult că mă aflu și eu printre aceste femei care au fost alese. Aceste femei prețioase care sunt în sală. Vreau să le felicit pe fiecare în parte, dar vreau să felicit toate femeile pentru că rolul femeii este unul foarte important. Rolul femeii este multi tarife. Mă simt onorată, vă mulțumesc foarte mult pentru acest premiu și că sunt alături de doamna ministru al Bucureștiului, de doamna Carmen Tocală, de multe femei premiate care care vor fi acolo, Ministra Familiei. Mă bucur enorm, vă îmbrățișez din Slovenia și vă transmit un pupic”. 

Întregul eveniment poate fi urmărit pe pagina de Youtube Hai România.

Cristina Pîrv, un simbol în lumea sportului

O figură iconică în lumea sportului și nu numai, Cristina Pîrv a fost desemnată cea mai bună voleibalistă din istoria României, dar și cea mai bună jucătoare din Europa. În prezent, ea este delegat oficial din partea Federației Internaționale de Volei, dar deține de cinci ani și o academie de volei, Academia de Volei Pîrv 11.

Anul 2024 se anunță a fi unul plin pentru Cristina Pîrv. Proiectele sale vizează participarea la Volleyball National League în Slovenia în luna iunie, Jocurile Olimpice, dar și Campionatul Mondial Under 17 din septembrie, din Peru.

Provocările de-a lungul carierei au fost multe. Printre acestea se află atât plecarea de acasă la 14 ani pentru a-și urma visul, dar și schimbările continue de echipe, de antrenori, de țări și de mentalități. Nu i-au lipsit nici provocările legate de accidentări, însă a reușit să le depășească pe toate întrucât a avut un obiectiv clar în minte.

„Am avut toate patru tendoanele de la mâna dreapta tăiate și toată lumea mi-a spus că nu o să mai pot să o utilizez. Totuși, după 50 de zile, am revenit pe teren“, a precizat Cristina Pîrv. Sportiva ne-a spus că accidentul a făcut-o să învețe să joace volei cu mâna stângă pentru a nu renunța la visul ei. S-a bucurat de sprijinul echipei, iar forța interioară și dorința nu au lăsat-o să renunțe.

Care este rețeta succesului pentru Cristina Pîrv?

Rețeta succesului pentru fosta sportivă este perseverența. „Este important să credem și să avem dorința de a merge mai departe și de a fi tot timpul mai buni”, a declarat aceasta.

Cristina Pîrv consideră că orice femeie este un succes. Indiferent dacă aceasta are o afacere sau este casnică, rolul femeii în societate este multiplu. „Eu, de exemplu, ca femeie sunt și psiholog, și bolt, impresară, antreprenoare, amică, mamă, fiică. Avem multe roluri, dar succesul fiecăreia ar trebui să fie asumat și simțit“, a transmis fosta sportivă. 

Gala Capital Femei de Succes

Gala Capital Femei de Succes este un eveniment organizat de revista Capital prin care se dorește recunoașterea activității femeilor din mai multe domenii de activitate din România. Astfel, pe 20 iunie 2024, doamne din domenii precum cultură, sport, antreprenoriat, divertisment au fost premiate pe scena Capital.

Noul număr Top 100 de Femei al revistei Capital poate fi găsit la toate punctele de difuzare ale presei. De asemenea, acesta poate fi achiziționat și pe edituradecarte.ro.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul: Reciclad’or, Catena, Carrefour, Apolodor, Tinmar Energy, Rewire Interior Design, Galeria Romană, One Club, Magnolia, Privileg și Classy Deco. 

Parteneri media: www.capital.ro, www.evz.ro, www.infoactual.ro, www.infofinanciar.ro.