Info Actual

Info Actual > Showbiz > Gică Popescu, infectat cu coronavirus. Vestea proastă pe care a primit-o la spital
Showbiz

Gică Popescu, infectat cu coronavirus. Vestea proastă pe care a primit-o la spital

Gică Popescu, infectat cu coronavirus. Vestea proastă pe care a primit-o la spital

Gică Popescu, infectat cu coronavirus. Vestea proastă pe care a primit-o la spital.

La o săptămână după ce a fost confirmat cu coronavirus, Gică Popescu a oferit detalii despre starea sa de sănătate. Președintele clubului de fotbal FC Viitorul a declarat pentru gsp.ro, că s-a hotărât să se testeze pentru COVID-19 după ce l-a durut capul și a avut frisoane.

„Avusesem niște dureri de cap și doar într-o zi câteva frisoane. Am zis să merg să fac testul, mai ales că eu m-am testat de multe ori. și am ieșit pozitiv, dar în acel moment eram ok, nu mai aveam simptome.

Apoi, fiindcă am ieșit având coronavirus, m-am dus la Matei Balș pentru investigații suplimentare. Ce a urmat n-a fost bine fiindcă virusul a dezvoltat foarte repede o pneumonie și nu mi-a fost bine. Cu tuse, după cum vezi și acum când vorbesc cu tine mai tușesc.

Din păcate, Computerul Tomograf pe care l-am făcut în weekend nu a arătat foarte bine, în privința plămânilor, iar doctorii mi-au spus că e nevoie să continui să fiu spitalizat”, a declarat Gică Popescu.

Fostul căpitan al echipei naționale de fotbal a României, a mai spus că, din fericire, deși a dezvoltat o pneumonie, nu s-a pus problema ventilării mecanice.

„Nu s-a pus problema să fiu ventilat mecanic, fiindcă nici un moment n-am avut o saturație de oxigen mai mică de 97-98%, deci am fost OK din acest punct de vedere. În schimb, medicamente am luat, e vorba despre Remdesivir”, a mai spus acesta.