Info Actual > Diverse > Gigi Becali despre valul 5: Doar aşa putem să uităm de COVID-19
Diverse

Gigi Becali despre valul 5: Doar aşa putem să uităm de COVID-19

Gigi Becali despre valul 5: Doar aşa putem să uităm de COVID-19

Gigi Becali despre valul 5: Doar aşa putem să uităm de COVID-19. Valul 5 este inevitabil, iar medicamentele pe care le produce Gigi Becali în fabrica sa pot trata bolnavii de covid-19. Latifundiarul din Pipera spune că tratamentul este gratis, însă are nevoie de acceptul autorităților.

Gigi Becali încearcă să convingă Ministerul Sănătăţii că medicamentele produse de fabrica sa îi pot trata pe bolnavii de covid-19. Acesta spune că poate să asigure medicamente pentru toată țara. Patronul de la FCSB mai spune că studiile spun că este cel mai bun si mai eficient medicament și că Ivermectina se gaseste în toate tările civilizate.

Becali: O sa vina valul 5

„O sa vina valul 5. Eu le spun in felul urmator, daca ma lasa sa dau medicamente gratis, pot sa produc 10 mii de pastile pe ora. Într-o saptamana pot sa produc pentru toata tara. Daca ma lasa sa dau tratamentul, putem sa tratam romanii şi sa nu mai avem treaba cu valul 5. Ivermectina se gaseste in toate tările civilizate, numai la noi nu. Studiile spun că este cel mai bun si mai eficient medicament.

Romanii trebuie sa moara si trebuie sa faca vaccin. Daca vor lua ivermectina si arbidol, nu va mai conta covidul.

În Romania toti oamenii care au luat ivermectina si arbidol nu au mai avut probleme”, a spus Gigi Becali la România Tv.

Medicamentele antivirale nu se găsesc pe piaţa românească

De cealaltă parte, secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu spune că medicamentele antivirale pe care le folosesc unii dintre cei infectaţi cu SARS-CoV-2 nu se găsesc pe piaţa românească pentru că nu există doveşti ştiinţifice că acestea trebuie să facă parte din protocolul terapeutic pentru COVID, el recomandând celor bolnavă să se prezinte la medic.