Info Actual

Info Actual > Showbiz > Golden BUZZ la „Românii au talent”. Mihai Petre a plâns în direct
Showbiz

Golden BUZZ la „Românii au talent”. Mihai Petre a plâns în direct

Golden BUZZ la „Românii au talent”.  Mihai Petre a plâns în direct

Golden BUZZ la „Românii au talent”.  Mihai Petre a plâns în direct, uimind toată audiența. Sara Maria Ardeleanu, o puștoaică de 10 ani, a oferit un moment imresionant de dans.

Semnele că mica dansatoare merita un 10 au apărut încă inainte ca aceasta să pășească pe scenă.  „Am 10 ani, sunt născută pe 10 martie şi suntem în sezonul 10”, i-a spus mica dansatoare lui Pavel Bartoș.

Numărul său de dans l-a determinat pe Mihai Petre să apese Golden BUZZ-ul. “Sara, tu ai 10 ani? Esti un 10 perfect, iar sezonul acesta, eşti minunea mea”, a spus acesta cu lacrimi în ochi.

“Nu ştiu dacă l am văzut vreodată pe Mihai Petre plângând de atâta emoţie. Tu ai reuşit să îl faci să plângă”, a mărturisit și Andra.

Sara Ardeleanu spune că dansează de când se știe. „Pe la patru ani, am mers pentru prima dată la o școală de dans și prima mea coregrafă m-a testat și m-a băgat direct în grupa de performanță, deși eram foarte mică. Ea a crezut în mine, m-a susținut, iar pasiunea mea pentru dans m-a făcut să îmi dezvolt talentul”.

Miuța dansatoare a mărturisit că nu se aștepta să primescă butonul auriu tocmai de la Mihai Petre, pentru că îl considera cel mai aspru judecător.