Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Horoscop 12 octombrie: Zodii care vor avea de suferit. Necazurile intră în viaţa lor
Ezoteric

Horoscop 12 octombrie: Zodii care vor avea de suferit. Necazurile intră în viaţa lor

Horoscop 12 octombrie: Zodii care vor avea de suferit. Necazurile intră în viaţa lor

Horoscop 12 octombrie: Zodii care vor avea de suferit. Necazurile intră în viaţa lor

Toamna își intră în drepturi încet, încet, iar astrologul te sfătuiește să profiți din plin de timpul frumos de afară, pentru că începutul acestei săptămâni va fi destul de stresant, mai ales dacă te numeri printre cele nativii care vor fi puși la grea încercare. Universul pare hotărât să ne supună pe toți la un test dificil și trebuie neapărat să îl depășești cu bine. Fi-ți pesimiști.

Berbec

Începutul de săptămână va fi plin de încercări de a le demonstra celorlalți de ce ești în stare. Nu te speria de întârzieri!

Taur

În prima parte a zilei vei fi foarte harnic. Fii mai atent la cum comunici, vei observa că oamenii înțeleg greu ce le spui.

Gemeni

Vrei să dedici mai mult timp persoanelor dragi și vei încerca să nu stai mai mult la serviciu. Dar colegii nu vor fi de acord.

Rac

Pierzi vreme bună așteptând greșelile celorlalți. Recomandabil ar fi să te bazezi mai mult pe propriile puteri la serviciu.

Leu

Nu suporți să stai degeaba, deci vei căuta tot felul de proiecte la locul de muncă și evenimente unde să mergi cu prietenii.

Fecioară

Toată lumea se grăbește în jurul tău, doar tu alegi să aștepți și să nu provoci nimic. Atitudinea ta va fi câștigătoare.

Balanță

Partenerul are grijă să nu te plictisești deloc. Pur și simplu, nu apreciază nimic din ceea ce faci tu pentru relație.

Scorpion

Ai senzația că alergi după mai mulți iepuri și că nu vei prinde niciunul. Dacă te vei detașa puțin, îți vei da seama ce alegere să faci.

Săgetător

Te concentrezi greu și ai impresia că nimic nu îți iese. Poate este cazul să îți iei câte o pauză din când în când.

Capricorn

Oamenii cu autoritate din viața ta sunt foarte stresanți astăzi. Ai vrea să îi mai calmezi, dar îți va fi destul de greu, dacă nu imposibil.

Vărsător

Vrei ca apropiații să fie mai vorbăreți, să comunice mai mult cu tine, dar nu se va întâmpla așa. Oamenii au și alte treburi.

Pești

Te vei comporta precum un copil, adică te vei plânge mult sperând că vei obține mai multe în acest fel. Rămâne de văzut, potrivit DC News.