Info Actual > Ezoteric > Horoscop rune 18-24 octombrie. Mihai Voropchievici e ferm: ce zodie primește protecție divină
Ezoteric

Horoscop rune 18-24 octombrie. Mihai Voropchievici e ferm: ce zodie primește protecție divină

Horoscop rune 18-24 octombrie. Mihai Voropchievici e ferm: ce zodie primește protecție divină

Horoscop rune 18-24 octombrie. Mihai Voropchievici e ferm: ce zodie primește protecție divină”

Mihai Voropchievici anunță că urmează o săptămână cu multe reușite, dar și cu multe încurcături. Din fericire, majoritatea zodiilor vor avea câteva zile foarte bune.

În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit previziunile runelor pentru săptămâna ce urmează.

Conform horoscopului rune prezentat de Mihai Voropchievici, Capricornii trebuie să mobilizeze toate forţele ca să vă consolidaţi poziţia în săptămâna următoare, pe când Vărsătorii sunt avertizați să îți schimbe tactica.

Darurile runelor pentru zodii, cu Mihai Voropchievici

Berbec
Berbecii să îşi pregătească bagajele pentru că astrele le anunţă o călătorie. Pregătiţi-vă sufleteşte.

Taur
Taurul va da o lovitură şi se va produce un salt rapid şi calitativ în existenţa lor în săptămâna imediat următoare.

Gemeni
Gemenii intră într-o nebuloasă, în necunoscut. O săptămână în care nimeni nu ştie de unde să îl apuce. Sunt ei cu ei şi cu Dumnezeu.

Rac
Racii au o săptămână de protecţie divină totală. Au fost încercaţi, iar acum Dumnezeu le zice: hai să vă mai ajut şi să vă scot din tot marasmul ăsta în care aţi fost. Zodiile de apă sunt cele mai vesele zodii, cel puţin Racii şi Peştii.

Leu
Pentru Lei, să rămână acasă în aşteptarea unei schimbări foarte importante. Să fiţi pregătiţi de schimbare.

Fecioară
Vunjo pentru Fecioară. Prima dată în şase ani când Fecioarele pun mâna pe Vunjo. Aţi câştigat pe toate planurile! În orice încercaţi să faceţi, schimburi, cumpărături, angajări, sunteţi câştigători. Lăsaţi scepticismul deoparte şi mergeţi pe mâna lui Vunjo.

Balanţă
Dragoste, ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă pasională. Pentru cei tineri. Pentru bătrâni, s-ar putea să primească o frecţie.

Scorpion
Contrar, Scorpionii sunt pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Modul de comuincare, felul lor mai repezit poate strica un aranjament, un angajament, o ofertă. Atenţie la modul cum vorbiţi, cum oferiţi şi ce faceţi.

Săgetător
Veţi primi un mesaj. Fiţi pregătiţi să îl recepţionaţi. Săptămână cu mare atenţie la ce înseamnă comunicare. Foarte interesant. Citiţi printre rânduri pentru că s-ar putea să vă bucure foarte mult.

Capricorn
Trebuie să vă mobilizaţi toate forţele ca să vă consolidaţi poziţia în săptămâna următoare. Să demonstraţi că voi sunteţi cei care puteţi orice, care dărâmaţi uşi. Mobilizaţi-vă toate forţele ca să puteţi triumfa.

Vărsător
Se pare că în săptămânile precedente nu a abordat lucrurile cum a trebuit şi a greşit mult. Şi acum runele vin şi le spun: ar fi cazul să abordaţi cu totul altfel problemele care vă interesează şi ca atare schimbaţi tactica.

Peşti
Au de gând să se mute sau să îşi schimbe locul de muncă. Sunt foarte oportunişti şi acţionează. Trebuie făcute aceste schimbări pentru că dacă nu le facem noi suntem pierdanţii.