Info Actual > Showbiz > Iluzia Biancăi Drăgușanu s-a spulberat. Informația care aruncă în aer lumea mondenă
Showbiz

Iluzia Biancăi Drăgușanu s-a spulberat. Informația care aruncă în aer lumea mondenă

Iluzia Biancăi Drăgușanu s-a spulberat. Informația care aruncă în aer lumea mondenă

Iluzia Biancăi Drăgușanu s-a spulberat. Informația care aruncă în aer lumea mondenă! Nu este pentru prima oară când Gabi Bădălău, fiul ex-ministrului economiei, pune punct relației cu Bianca Drăgușanu. Fostul soț al Claudiei Pătrașcu iubește o altă femeie.

Potrivit Cancan.ro, Gabi Bădălău q înlocuit-o deja pe fosta prezentatoare TV și nu se sfiește să se afișeze cu noua iubită de 24 de ani.

Cele mai recente acțiuni și gesturi par să confirme încheierea relației dintre Bianca și Gabi. După o nouă ceartă soldată cu despărțirea, fiul ex-ministrului Economiei a început un nou „capitol” în viața lui. Iar Andreea este numele noii cuceriri!

Potrivit surselor citate, Andreea D. are doar 24 de ani și este model. Blonda pare să-l fi zăpăcit pe afacerist cu formele ei… naturale, pentru că, da, cel puțin la nivelul corpului, nu pare să fi intervenit medicul estetician.

Cele mai recente acțiuni și gesturi par să confirme acest lucru. După o nouă ceartă soldată cu despărțirea, fiul ex-ministrului Economiei pare că a dat pagina și a început un nou „capitol”. Iar Andreea este numele „noului capitol”!

Andreea D. are doar 24 de ani și este model. Blonda pare să-l fi zăpăcit pe afacerist cu formele ei… naturale, pentru că, da, cel puțin la nivelul corpului, nu pare să fi intervenit medicul estetician.

Weekend-ul acesta, la centrul de evenimente deținut de Gabi Bădălău, a avut loc botezul fiicei unui avocat cunoscut din București. Nași au fost Valentina Pelinel și Cristi Borcea, iar printre invitați s-au numărat fiul ex-ministrului Economiei și actuala iubită.

La petrecere, cei doi s-au comportat ca un adevărat cuplu. S-au ținut de mână, au dansat împreună, s-au sărutat, iar toate gesturile făcute au subliniat și mai mult faptul că între cei doi este o idilă.

Cu toate acestea, apropiații lui Gabi Bădălău nu cred că această poveste de iubire va fi una de durată. Rămâne de văzut dacă „gurile rele” au dreptate sau blonda de doar 24 de ani îl va determina pe Bădălău să o uite definitiv pe Bianca.