Info Actual

Info Actual > Showbiz > Impresionant! Cine a primit GOLDEN BUZZ la „Românii au talent”?
Showbiz

Impresionant! Cine a primit GOLDEN BUZZ la „Românii au talent”?

Impresionant! Cine a primit GOLDEN BUZZ la „Românii au talent”?

Impresionant! Cine a primit GOLDEN BUZZ la „Românii au talent”? În ediția de vineri a emisiunii de la PRO Tv, a fost rândul lui Florin Călinescu să apese pe butonul de aur.

Aura Marcu, o tânără în vârstă de 30 de ani din Bacău, a uimit juriul și publicul cu vocea ei unică și excepțională. În viața de zi cu zi Aura este stewardesă, iar povestea ei de viață este una emoționantă.

Povestea de viață emoționantă a Aurei Marcu

Înainte de momentul său artistic, Aura a mărturisit că și-a ales jobul „pentru că am crescut practic cu sunetul avioanelor, lângă aeroport, în centrul în care am fost crescută, zi și noapte auzeam zgomotul lor. Atunci mă uitam la cer și spuneam că într-o zi o să zbor și eu, dar nu știu dacă credeam ce spuneam, dar pur și simplu mă uitam la cer și visam.

Eu m-am trezit într-un orfelinat. Am fost dată de la două zile de la naștere, de către bunicul și unchiul meu, pentru că eu, practic, reprezentam o rușine în familia aia. Pentru că mama m-a născut devreme. Apoi am fost informată că tata a murit. Am crescut cu vina asta că după ce am venit eu, s-au destrămat toți. Mama a înnebunit din păcate, în urma a ceea ce a pierdut, copilul, a fost închisă în spital din ceea ce am înțeles.

Am schimbat 11 centre de plasament. Dar asta într-un fel sau altul m-a întărit, pentru că am început să învăț să fiu independentă. Să înfrunt viața, greutățile, pentru că acolo e ca în junglă. A fost o perioadă cumplită. Ajungeai să le speli picioarele celor mari și aproape că mă obișnuisem să-mi iau bătaie în fiecare zi”.

Florin Călinescu a apăsat butonul de aur

Impresionat de vocea minunată a concurentei, Florin Călinescu a dat primul Golden Buzz al serii. “Muzica m-a salvat, acolo am găsit refugiul, acolo am găsit descărcarea, acolo am găsit casa. Nu mă așteptam nici să trec, dar să iau Golden Buzz… Cred că e cel mai frumos moment din viața mea”, a mărturrisit Aura, profund emoționată.

“Cum să nu te emoționeze o asemenea poveste? Un copil care pleacă dintr-un orfelinat și ajunge să-și împlinească visul doar prin puterile lui. Să fii om, nu ai cum să nu reacționezi. Sper din tot sufletul să se fi făcut puțină dreptate în sufletul tău, pentru că meriți din plin”, a fost de părere Andi Moisescu.