Lifestyle

Începe construcția primului hotel sub formă de Lună. Imagini „WOW”!

omegon.eu

Dubai, unul dintre cele mai frumoase orașe din lume reprezintă una dintre atracțiile cele mai căutate de vizitatori din întreaga lume. În curând, cei care îi vor trece pragul se vor putea caza într-un hotel cu totul și cu totul inedit: o locație imensă, sub formă de Lună.

Sigur, pare de domeniul fantasticului să vezi o asemenea clădire, dar când vorba de construcții ieșite din comun, Dubaiul e în top. De ce a fost luată în calcul Luna? Răspunsul l-a dat fondatorul companiei care va crea hotelurile, Michael R. Henderson, care spune că are această idee, pentru că nu există persoană care să nu știe de existența satelitului Pământului.

„Șapte miliarde și jumătate de oameni o cunosc, toată lumea o iubește. Vă vom oferi posibilitatea, în timpul vieții dumneavoastră, de a merge pe ceea ce veți crede că este suprafața lunară”, a declarat Michael R. Henderson, potrivit cnn.com.

Înalt de 224 de metri

Compania care are în plan acest proiect este Moon World Resorts, iar echipa care lucrează neîncetat vrea să facă nu un singur hotel, ci mai multe în întreaga lume. Construcția trebuie să aibă o înălțime maximă de 224 de metri și o circumferință maximă de 622 de metri.

Interiorul hotelurilor vor arăta ca în navele spațiale

Hotelurile vor fi mai mult decât luxoase, vor avea toate facilitățile necesare, iar interiorul va arăta ca în navele spațiale pe care le-am văzut toți în filme. Dar va exista și o zonă cu totul ieșită din comun care va oferi doritorilor de senzații tari să vadă cum este să mergi pe Lună.

Doar că cine va avea această dorință va trebui să scoată din buzunar nu mai puțin de 500 de euro. În acest moment, compania vrea să facă  hoteluri sub formă de Lună în America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord și unul în Asia, dar prima locație va fi în Dubai. Se estimează că hotelul va fi gata în anul 2027, iar postul realizarea acestuia vor fi necesare 5 miliarde de dolari.