Info Actual

Info Actual > Showbiz > Ionut Dolanescu a facut anuntul! Vesti crunte pentru iubitorii de muzica populara
Showbiz

Ionut Dolanescu a facut anuntul! Vesti crunte pentru iubitorii de muzica populara

Ionut Dolanescu a facut anuntul! Vesti crunte pentru iubitorii de muzica populara

Ionut Dolanescu a facut anuntul trist! Vesti triste pentru iubitorii de muzica populara. Acestea sunt ultimele cuvinte pe care i le-a spus inainte de a muri.

Dureros! Ionut Dolanescu a dezvaluit in premiera care au fost ultimele cuvinte pe care tatal sau le-a rostit inainte de moarte. Se pare ca regretatul maestru Ion Dolanescu a inisistat sa ii transmita baiatului sau un mesaj, pentru a putea pleca cu sufletul impacat.

Ionut Dolanescu a facut anuntul trist! Ultimele cuvinte ale tatalui sau

„Tata dintotdeauna mi-a spus: Oriunde ai umbla în lumea asta, pentru că am locuit o vreme și în Australia, acum și în America, dar tata mi-a spus: „Tu numai aici, în patria ta, vei fi ceea ce ești. Datorită mie, datorită maică-tii.

Numele Dolănescu. Nu mi-a fost ușor, numele ăsta mi-a fost și o povară”, a declarat Ionuț Dolănescu, scrie huff.ro.

Reamintim ca Ion Dolanescu s-a stins din viata in anul 2009.

La aproape 10 ani de la moartea marelui cântăreț de muzică populară Ion Dolănescu au apărut dezvăluiri incredibile despre modul în care artistul a făcut o avere impresionantă.

Fiul acestuia, Ionuț, a povestit modelul în care tariful la nunți a fost crescut de șapte ori. Dacă preţul iniţial era de 3.000 de lei pentru două ore, ulterior, tariful a crescut la 20.000 de lei.

„Când ieşeam pe stradă, oamenii spuneau: „Uite-l pe Dolănescu! Uite-l”. Figura tatălui meu a rămas impregnată în conştiinţa şi în sufletul acestui popor. Discurile care se realizau, 500.000 de exemplare, se vindeau în două-trei zile, apoi se reeditau. La 26 de lei, cât era un disc, dacă tata ar fi primit un leu, ar fi fost multimilionar”, a dezvaluit fiul sau, Ionuț, potrivit B1.