Info Actual

Info Actual > Social > ÎPS Teodosie nu se teme de infectarea cu COVID-19. Cum se apără ahiepiscopul
Social

ÎPS Teodosie nu se teme de infectarea cu COVID-19. Cum se apără ahiepiscopul

ÎPS Teodosie nu se teme de infectarea cu COVID-19. Cum se apără ahiepiscopul

ÎPS Teodosie nu se teme de infectarea cu COVID-19. Cum se apără ahiepiscopul. Spitalele din Constanța se confruntă cu o criză acută de sânge, ia la îndemnul Arhiepiscopului Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie, preoții au mers să doneze sânge. Este prima acțiune de donare de sânge din 2021.

Cum era firesesc, Ahiepiscopul Teodosie s-a prezentat și el la centru de donare, însă s-a prezentat fără mască de protecție. Nu se teme de boală și e convins că împărtășania îl va feri de infectarea cu COVID.

ÎPS Teodosie: „Împărtășania este cel mai puternic vaccin”

„Nu am şanse să mă îmbolnăvesc, pentru că slujesc zilnic și mă împărtășesc și acesta este cel mai puternic vaccin care nu poate fi niciodată combătut cu alt vaccin”, a declarat joi, ÎPS Teodosie.

50 de preoți din Arhiepiscopia Tomisului au donat sânge

„50 de preoți din Arhiepiscopia Tomisului au donat sânge astăzi. Acțiunea este prima pe anul acesta și face parte din cadrul Protocolului încheiat în 2018 între Arhiepiscopia Tomisului și CRTS Constanța și Prezent la eveniment, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului a subliniat că a dona sânge înseamnă a dona viață și dragoste către aproapele nostru. La rândul ei, directoarea CRTS Constanța, Dr. Alina-Mirella Dobrotă a arătat că proiectul este o minune, colaborarea cu preoții și credincioșii fiind una deosebit de utilă și necesară. Până acum, Arhiepiscopia Tomisului și CRTS Constanța au organizat 40 de acțiuni de donare, din care au rezultat peste 2000 de unități de sânge donate”, au anunțat reprezentanții arhiepiscopiei, pe Facebook, potrivit Antena3.