Categories: Lifestyle

Irina Loghin și-a dezvăluit trucurile de frumusețe: Un profesor rus m-a sfătuit, ca să curăţ organismul…

Irina Loghin și-a dezvăluit trucurile de frumusețe. Marea doamna a muzicii populare romanesti a stiut toata viata cum sa se mentina in forma, iar acum le-a oferit un sfat pretios doamnelor care sunt interesate sa scape de gusa inestetica.

„Demachiatul obligatoriu seara, dar cum? Luaţi ulei de măsline cu lapte. Amestecaţi jumătate şi jumătate. (…) Pentru guşuliţa care se formează chiar de la 30 de ani. (n.r.: te pălmuieşti) Să aveţi mâna foarte degajată.. Guşa începe să formeze de la 30 de ani, aşa că acest masaj, pe care eu l-am învăţat încă din anii tinereţii, de la o altă solistă, dă roade.

Primele rezultate se văd cam după o lună. Trebuie însă să lăsaţi degetele aproape inerte, să vă daţi mai înainte cu o cremă pe mâini, şi să repetaţi aceste pălmuieli cât suportaţi, cam în fiecare zi. Pielea din acea zonă se tonifică”, a explicat Irina Loghin.

Irina Loghin: Nu mai mănânc carne de 35 de ani

In plus, de-a lungul vremii, Irina Loghin a marturisit si care este secretul unei siluete de invidiat: „Nu mai mănânc carne de 35 de ani, foarte bune sunt legumele, inclusiv morcovii şi merele, am o dietă echilibrată. În plus, fac plimbări lungi, prin Parcul Herăstrău, aproape în fiecare zi, indiferent dacă plouă sau ninge”.

Irina Loghin și-a dezvăluit trucurile de frumusețe: Un profesor rus m-a sfătuit, ca să curăţ organismul…

Sunt putini cei care stiu, insa Irina Loghin a tinut si post negru, abtinandu-se sa manance pentru  o perioada de 11 zile.

„N-am mâncat mai nimic timp de 11 zile, am băut doar apă. Un profesor rus m-a sfătuit, ca să curăţ organismul. Aş fi ţinut 40 de zile, însă începusem să tremur toată, şi am trecut pe supe strecurate. Atunci m-am vindecat şi de ulcer”.

Munteanu Daniela

Salut! Ma numesc Theona Bănica si scriu cu pseudonimul Munteanu Daniela. Ma aflu printre responsabilii care se asigura ca esti la curent cu tot felul de informatii de interes monden, dar si personal. Mi-am descoperit pasiunea pentru jurnalism in urma cu mai mulți ani si pot spune ca profesia nu este deloc usoara, ci este extrem de solicitanta, plina de dinamism, care aduce noi provocari in fiecare zi. Totodata, implica si o doza mare de responsabilitate. Va multumesc atat pentru aprecierile voastre, cat si pentru criticile constructive!

Recent Posts

Atenție la consumul de ouă roșii! Câte ouă putem mânca într-o zi?

Pe măsură ce Paștele  se apropie, mulți oameni se întreabă câte ouă roșii este bine…

3 zile ago

Programul de funcționare al hipermarketurilor de Paște! Ce magazine rămân deschise

Kaufland România a anunțat programul de funcționare al hipermarketurilor sale în perioada sărbătorilor de Paște.…

3 zile ago

Vinerea Mare 2024. De ce este important postul negru în această zi

Postul negru în Vinerea Mare este o practică profundă în tradiția ortodoxă, marcată de abstinența…

3 zile ago

Indemnizațiile pentru invalizi cresc! Ce sume se dau

Indemnizațiile pentru invalizi, veterani și văduve de război au fost majorate începând din ianuarie 2024.…

3 zile ago

Ministerul Finanțelor pregătește un set nou de taxe! Cine este afectat

Ministerul Finanțelor lucrează  la introducerea unor noi taxe. Potrivit proiectului,  accizele la tutun vor fi…

3 zile ago

Sunt 10 miliarde de lei pentru pensii! Nu toti pensionarii vor beneficia

Vârstnicii din România au primit vești bune de la guvern. Au fost alocate 10 miliarde…

4 zile ago

Parteneri

This website uses cookies.