Info Actual

Info Actual > Showbiz > Irina Margareta Nistor, iubire de poveste: „A fost mai frumoasă ca în Casablanca”
Showbiz

Irina Margareta Nistor, iubire de poveste: „A fost mai frumoasă ca în Casablanca”

Irina Margareta Nistor, iubire de poveste: „A fost mai frumoasă ca în Casablanca”

Irina Margareta Nistor, iubire de poveste. Criticul de film și-a deschis sufletul și a vorbit despre IUBIREA vieții sale: ‘Am trăit o poveste mai frumoasă ca în Casablanca’.

Irina Margareta Nistor, critic de film, si-a deschis sufletul la 61 de ani si a oferit dezvaluiri nebanuite despre marea sa iubire. In cadrul unui interviu acordat pentru Digi24, aceasta vorbeste despre povestea sa de dragoste, care este mai frumoasa decat filmul sau de suflet – Casablanca.

Irina Margareta Nistor, iubire de poveste: „A fost mai frumoasă ca în Casablanca”

„A fost mai frumoasă ca în Casablanca, mai intensă și nu am avut drama lui Ingrid Bergman. Nu am avut de ales între doi bărbați. A durat șapte ani. S-a terminat pentru că el nu mai este de 26 de ani. Tot număr zilele în plus pe care le trăiesc față de vârsta lui și este ciudat”, a marturisit Irina Margareta Nistor.

Din pacate, cei doi si-au consumat repede iubire, iar criticul de film a lasat de inteles ca dragostea lor era una imposibila.

“Nici n-aș fi putut. Nu. Și probabil nici n-ar fi ținut dacă ar fi fost ăsta finalul. Așa mi se pare mie, cel puțin. Secretul, misterul, întotdeauna, fac ca o asemenea relație să fie mult mai intensă și ca dovadă să dureze mult mai mult”,  a spus aceasta.

Se pare ca barbatul vietii sale era casatorit si avea doi copii, asa ca intr-un final a ales si ea sa se casatoreasca, doar pentru ca si-a dorit sa devina mireasa.

Nu m-am căsătorit cu cel pe care îl iubeam pentru că era însurat şi avea un copil, dar mă iubea

“M-am căsătorit pentru că am vrut să fiu mireasă. Am făcut şi o logodnă, la care totul a fost roz, de la rochia mea, până la tort. Nu m-am căsătorit cu cel pe care îl iubeam pentru că era însurat şi avea un copil, dar mă iubea. Ştia că vreau să fiu mireasă şi că îmi doresc mult acest lucru, şi m-a lăsat. Era costisitor ca să poţi divorta atunci, aşa că el a plătit”, povestea Irina Nistor, cu multi ani in urma.

„Casnicia parca a durat mai putin decit divortul, atit de antipatic a fost. Sase luni am stat impreuna”, spunea criticul de film pentru Revista Tango .

„S-a demonstrat ca si el avea pe cineva“, spune just, „deci eram chit. Dar nu asta a fost motivul divortului, nici nu aflasem atunci unul de infidelitatea celuilalt. M-a cerut in casatorie intr-o seara, cind a venit sa ma ia de la Zamfir. In cel mai nonconformist mod cu putinta. A intins palma si mi-a zis:
«Da-mi banii!». Eu am zis: «Care bani?». «Banii pe care i-ai cistigat azi.» «Pai, de ce sa ti-i dau? Sint banii mei.»
«Ba nu, de acum sint banii nostri, de acum impartim tot.» Am acceptat, pentru ca deja aveam 30 de ani si nu voiam sa ramin fara nunta facuta, fara sa fiu mireasa.“

Dupa ce a divortat, Irina Margareta Nistor nu a mai fost preocupata de relatii legalizate. „Dupa aceasta trista experienta, am inchis acest capitol,  pentru multa vreme. Intre timp, am inteles ca e foarte complicat sa te intelegi cu cineva si, decit sa-ti maninci zilele alaturi de el, mai bine sa fii singur. Dar, desi nu am pe cineva, nu ma simt singura, am cinematograful, am prietenii, am lumea mea interioara, nu pot sa spun ca sint singura, nici macar acum, dupa moartea mamei.“