Info Actual

Info Actual > Showbiz > Iubire ca în filme! Ea are 51 de ani, el are 28
Showbiz

Iubire ca în filme! Ea are 51 de ani, el are 28

Iubire ca în filme! Ea are 51 de ani, el are 28

Iubire ca în filme! Ea are 51 de ani, el are 28. Este vorba despre Lia Bugnar, partenera Mariei Buză în show-ul Asia Express, de pe Antena1,  și de Anghel Damian, care face parte din distribuția serialului „Vlad”, de la ProTV.

Lia Bugnar este actriță, dramaturg, regizor și scenarist și, într-un interviu pentru Unica, a recunoscut că pasiunea pentru actorie a fost cea care i-a unit pe ea și iubitul ei.

„Anghel e mai deștept ca mine și, de multe ori, mai matur. Uit mereu că suntem născuți la așa distanță încât e de mirare că suntem contemporani. Oamenii care șușotesc că așa ceva nu se cuvine nu trebuie să înțeleagă nimic. Pot șușoti în continuare dacă șușotitul îi binedispune”, a declarat Lia Bugnar.

Actrița este foarte mândră de iubitul ei. În afară de faptul că e deștept, frumos, talentat, bogat? N-aș putea să-ți spun”, a mai spus Lia Bugnar. Actrița a mai mărturisit că nu a stat niciodată singură și a recunoscut că a fost o norocoasă în ceea ce privește dragostea.

„Nu am trăit niciodată în afară iubirii, de la prima mea relație care a fost la 19 ani, nu mi s-a întâmplat să rămân singură niciodată. Poate o fi un noroc, poate nu. Poate au și perioadele de singurătate rostul lor. Fapt e că pentru mine iubirea a fost mereu un lucru firesc, care a făcut parte din viața mea”, a mai declarat actriţa.