Actual Politică

Juniorii liberali şi plăcuţa suedeză! Nicolae Ciucă: Vă îndemn pe toți să fiți mândri că sunteți membrii PNL

Juniorii liberali şi plăcuţa suedeză! Nicolae Ciucă: Vă îndemn pe toți să fiți mândri că sunteți membrii PNL

După un week end fierbinte la malul mării, cu mesaje, îndemnuri şi planuri de viitor tinerii liberali, la finalul şcolii de vară şi-au dat arama de faţă. N-au ţinut cont că în rândurile lor s-a afla însuşi preşedintele partidului. Una au discutat la dezbateri, una au făcut la cheful de după întâlnirile politice.

Juniorii liberali şi şi plăcuţa suedeză! Nicolae Ciucă: Vă îndemn pe toți să fiți mândri că sunteți membrii PNL

Chefurile organizate la școala de vară a tinerilor PNL – eveniment desfășurat în acest weekend pe litoral, în Venus – arată care este nivelul „juniorilor” liberali, pretendenți la înalte funcții politice și administrative. În pragul unei reale crize economice, cu un război la graniță și zeci de neînțelegeri în coaliția de guvernare, tineretul liberal a chefuit fără nicio grijă, cu mese încărcate de alcool, concerte în aer liber și multe voie bună. Tinerii din PNL adunați din toată țara au cântat și au dansat, iar colegilor de la guvernare le-au strigat din toți bojocii: „m..e PSD, m..e PSD. Se știe…m..e PSD”

„Vă îndemn pe toți să fiți mândri că sunteți membrii PNL, să fiți curajoși și să ne spuneți în față: ,,noi o să fim mai buni ca voi,,. Avem nevoie să ne spuneți asta, poate în felul acesta ne ambiționați mai mult pe cei care astăzi avem o anumită vârstă și avem nevoie de tot ceea ce înseamnă rolul catalizator al Tineretului Liberal în toate obiectivele și activitățile pe care noi ni le propunem și vă rog să aveți curajul să vorbiți despre ceea ce a făcut Partidul Național Liberal, despre ceea ce face, atât la guvernare cât și la nivel local”, le-a transmis Nicolae Ciucă, tinerilor liberali.

Nimic din toate aceste vorbe nu au contat pentru tineretul liberal. Versurile artistului Cabron sau cele compuse de ei au fost mai de valoare pentru ei: „m..e PSD, m..e PSD. Se știe…m..e PSD”

(…) ne bazăm pe tot ceea ce înseamnă energia și voința voastră de a face mai mult și mai bine decât am făcut noi”, le-a mai transmis Ciucă tinerilor liberali.

Tinerii PNL nu doar că le-au urat „de bine” social-democraților, au cântat și au dansat și la concertul lui Cabron, care le era dedicat.

 

Noaptea târziu … cu tineretul liberal

După apariția imaginilor de la școala de vară cu tinerii liberali care au scandat în cor „PSD, PSD, muie PSD”, președintele organizației și unul dintre organizatorii evenimentului a ținut să emită scuze, „în numele Tineretului Național Liberal”.

Mara Mareș spune că „nu se putea identifica” tot ce se întâmpla „târziu în noapte” dar că va face demersuri pentru identificarea persoanelor care au scandat „PSD, PSD m..e PSD”.

„Îmi cer scuze în numele Tineretului Național Liberal pentru aceste comportamente inacceptabile. Mărturisesc ca am aflat acum puțin timp și cu mare neplăcere despre limbajul folosit. Adevărul este că nu putem controla tot, mai ales noaptea târziu. Voi face toate demersurile sa identificam persoanele din video si vom avea o discutie pe subiect.  Zilele petrecute la Școala de Vară au avut drept obiectiv principal profesionalizarea echipei de tineret, prin traininguri intense si specifice. Aceste activități ne caracterizează, iar pe altele le regretam”, a transmis Mara Mareș.

De precizat că organizația de tineret a PNL l-a adus la școala de vară în concert pe Cabron, iar petrecerile s-au ținut lanț, atât vineri noaptea cât și sâmbătă.