Lifestyle

Leac pentru amețeli și stări de vertij. Lidia Fecioru: E o rețetă foarte simplă!

Leac pentru amețeli și stări de vertij. Lidia Fecioru: E o rețetă foarte simplă!

Leac pentru amețeli și stări de vertij. Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a prezentat o rețetă simplă, care vă pot ajuta în cazul în care vă confruntați cu anumite afecțiuni neurologice.

Lidia Fecioru a prezentat leacul zilei. Rețeta se adresează persoanele care se confruntă cu amețeli, stări de vertij, sau șuierat în urechi. Aveți nevoie de usturoi, alcool și propolis. Tinctura poate fi folosită de 3 ori pe zi, înainte de masă.

”Leacul e foarte simplu pentru cei care au gălăgie în cap, amețeli și au un șuierat în urechi, pierderi de echilibru și împotriva îmbătrânirii creierului.

Leac pentru amețeli și stări de vertij. Lidia Fecioru: E o rețetă foarte simplă!

Rețeta e foarte simplă: se iau 100 de grame de usturoi pe care îl dăm prin mașina de tocat, punem într-un borcan, apoi punem vodka deasupra sau spirt/alcool 40 de grade, 50 grame de miere și 30 miligrame de tinctură de propolis de 20%.

Toate le punem 10 zile la întuneric, într-un borcan, amestecate bine. Se iau câte 10 picături de 3 ori pe zi cu jumătate de oră înainte de masă. Se poate prelungi până la 3 luni, cu pauză. Sunt foarte bune pentru tot ce înseamnă vertijuri, amețeli. E o rețetă foarte simplă!” a spus Lidia pentru Antena 3.

Chiar daca si-a dovedit eficacitatea in tratarea mai multor boli, usturoiul poate deveni extrem de daunator in anumite cazuri.

Usturoiul este un aliment cu proprietăți curative și extrem de benefic pentru sănătate. Alimentul minune și-a dovedit eficiența în tratarea multor boli, precum arteroscreloza, bolile de rinichi și răcelile. Mai mult, usturoiul întărește imunitatea, reglează nivelul de sânge din corp și îndepărtează paraziții din coră. Însă, în anumite afecțiuni, acesta trebuie evitat, pentru că poate deveni extrem de dăunător.

Când ar trebui evitat usturoiul?

1. Este cunoscut faptul că usturoiul este un anticoagulant natural. Consumat împreună cu alte medicamente anticoagulante poate produce hemoragii necontrolate.

2. Afecțiuni ale ficatului. Usturoiul poate scădea eficiența medicamentelor pentru ficat.

3. Studiile arată că acesta poate interacționa cu efectul anticoncepționalelor și se recomandă consumul cât mai redus de usturoi în timpul administrării contraceprivelor.

4. Stomac sensibil. Usturoiul poate irita mucoasa intestinală cauzând arsuri și balonare.

5. Femeile însărcinate ar trebui să consume usturoi în cantități cât mai reduse.

6. Tensiune scăzută. Usturoiul trebuie consumat în cantități reduse deoarece poate scădea și mai mult tensiune, ducând la o stare de slăbiciune.