Info Actual

Info Actual > Showbiz > Legătura neștiută dintre Draga Olteanu Matei și Stela Popescu! Dezvăluiri halucinante
Showbiz

Legătura neștiută dintre Draga Olteanu Matei și Stela Popescu! Dezvăluiri halucinante

Legătura neștiută dintre Draga Olteanu Matei și Stela Popescu! Dezvăluiri halucinante

Legătura neștiută dintre Draga Olteanu Matei și Stela Popescu! Toată lumea știe că Draga Olteanu Matei și Stela Popescu au fost două actrițe iubite enorm de publicul românesc. Dar nimeni nu s-a gândit că cele două mari actrițe au împărtășit un destin comun.

Draga Olteanu Matei și Stela Popescu au fost cele mai bune prietene. Când nu se puteau vedea, cele două își împărtășeau problemele cotidiene la telefon, de altfel împărtășeau și o suferință comună, pierderea persoanei iubite. Actrițele erau văduve, iar moartea soților le-a creat o dramă. Pentru că deși avuseseră căsătorii fericite, niciuna nu avusese copii. E adevărat însă, că Stela Popescu înfiase o nepoată, însă Draga Olteanu Matei nu a vrut niciodată să devină mama, notează wowbiz.ro.

Legătura neștiută dintre Draga Olteanu Matei și Stela Popescu! Dezvăluiri halucinante

Cele două ”stele” mai aveau un lucru în comun, legat de plecarea lor de pe acest pământ. Stela Popescu nu a vrut să fie înmormântată la Bellu, pe Aleea Artiștilor, ci la Cernica, acolo unde se afla mormântul soțului său. Iar Draga Olteanu Matei a vrut să fie înmormântată la Piatra Neamț, acolo unde este soțul său, și unde își scrisese numele pe cruce încă din timpul vieții.

Moartea Stelei Popescu a venit ca un trăsnet pentru buna ei prietenă, Draga Olteanu Matei.

„Nu mi-ar fi trecut prin cap că Stela va pleca așa de brusc. M-a zguduit extraordinar de tare”, spunea actrița, în urmă cu trei ani.

„Am ținut una la alta foarte mult. De câte ori avea spectacole, mergeam să o văd. Ea venea la mine, discutam, analizam roluri și multe altele. Stela Popescu a fost ca o boltă înstelată, plină de stele, ea va fi veșnic câtă viață vom mai avea în noi fiecare”, spunea Draga Olteanu Matei la moartea Stelei Popescu.