Info Actual

Info Actual > Diverse > Lidia Fecioru a dezvăluit secretul unui corp fără colesterol. Rețeta este simplă
Diverse

Lidia Fecioru a dezvăluit secretul unui corp fără colesterol. Rețeta este simplă

Lidia Fecioru a dezvăluit secretul unui corp fără colesterol. Rețeta este simplă

Lidia Fecioru a dezvăluit secretul unui corp fără colesterol. Rețeta este simplă.  Colesterolul mărit este o problemă majoră care amplifică și declanșează și amplifică afecțiuni de care nu le cunoști. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit secretul unui corp fără colesterol. Rețeta este simplă și la îndemâna oricui.

Leacul prezentat de Lidia Fecioru este recomandat și pentru creșterea imunitășii, susține RomâniaTV.

Rețetă de la Lidia Fecioru:

„Tot ce trebuie să faci este să prăjești șase căței de usturoi, în propria coajă, pe care să îi mănânci apoi în 24 de ore. Usturoiul nu trebuie ars, ci doar prăjit în propriul suc. Poate fi mâncat în orice moment al zilei, timp de o lună de zile.

Printre beneficiile pe care le aduce se numără: creșterea imunității, îmbunătățirea calității sângelui, scade colesterolul. Iar schimbările sunt resimtite din plin”, asigură bioenergoterapeutul.

Așadar, usturoiul este una dintre cele mai puternice “arme” pe care le putem avea pentru sustinerea sistemului imunitar. Multi specialisti il numesc cel mai puternic antibiotic natural si ii compara deseori efectele cu cele ale penicilinei.

Așadar, nu este o noutate ca usturoiul combate eficient afectiunile tractului respirator si ca fortifica imunitatea. Insa are si multe alte beneficii, pe care probabil ca nu le banuiai. Iti dezvaluim noi astazi cateva dintre ele.

  • Usturoiul previne afectiunile cardiovasculare
  • Usturoiul regleaza tranzitul intestinal
  • Usturoiul previne cancerul si vindeca infectiile cu streptococi
  • Usturoiul este util si in anumite afectiuni genitale feminine
  • Usturoiul este eficient impotriva acneei si caderii parului
  • Usturoiul ajuta la prevenirea racelilor si gripei