Info Actual

Info Actual > Showbiz > Lili Sandu, emoții de nedescris! Va fi mamă de fetiță sau de băiețel?
Showbiz

Lili Sandu, emoții de nedescris! Va fi mamă de fetiță sau de băiețel?

Lili Sandu, emoții de nedescris! Va fi mamă de fetiță sau de băiețel?

Lili Sandu, emoții de nedescris! Va fi mamă de fetiță sau de băiețel? Într-un filmuleț postat pe pagina personală de Facebook, Lili Sandu, împreună cu partenerul ei, Silviu Țolu, s-au filmat în timp ce citeau rezultatele testului. Reacția celor doi, în momentul în care află că sexul viitorului lor copil este autentică și de neprețuit.

Lili Sandu a mai povestit cum, în timpul unei vacanțe în Italia, chiar în Ajunul Crăciunului, a stat mai multe zile internată, speriată fiind că ar putea face un avort și pierde sarcina. În cele din urmă însă, totul a fost bine, iar dacă tot era în spital, Lili a făcut atunci și prima ecografie a bebelușului.

„Aseară la 11 și jumătate, în ajunul Crăciunului, am simțit o sângerare. Am ajuns la spital, m-am internat de urgență. Acum sunt în spital și există riscul unui avort și mă rog să fie bine… Sunt în ziua Crăciunului și mă rog la Dumnezeu să facă o minune. Cât de mult mi-am dorit copilul acesta..”, a mărturisit Lili Sandu.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine. După ce s-au întors în țară, cei doi viitori părinți au făcut testul Harmony, prin care se poate afla dacă bebelușul suferă de malformații genetice, dar care anunță și sexul acestuia. Extrem de emoționați, Lili și Silviu s-au filmat în timp ce citeau rezultatele, iar marele anunț a fost făcut: cei doi vor avea un băiețel!

Vedeta TV a fost convinsă că va avea fetiță. Cel mai important lucru, însă, în opinia celor doi, este faptul că bebelușul este perfect sănătos.