Info Actual

Info Actual > Politică > Liviu Dragnea vrea să își recupereze PSD-ul când iese din închisoare!? Codrin Ștefănescu a făcut anunțul
Politică

Liviu Dragnea vrea să își recupereze PSD-ul când iese din închisoare!? Codrin Ștefănescu a făcut anunțul

Liviu Dragnea vrea să își recupereze PSD-ul când iese din închisoare!? Codrin Ștefănescu a făcut anunțul

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, anunță că vrea să recupereze partidul, împreună cu Liviu Dragnea, după ce acesta va fi eliberat din spatele gratiilor, și că nu va pleca din PSD la un alt partid.

Codrin Ștefănescu a postat un mesaj public pe o rețea de socializare, în care neagă zvonurile privind plecarea sa la un alt partid.

„Au apărut zvonuri privind plecarea noastră la un alt partid! Sunt false! Eu cred în continuare că ne vom recupera PSD-ul din mâna academiștilor SRI! Și că vom reveni la mesajele publice pe care oamenii le asteaptă de la noi. Că vom deveni din partid-moluscă și predat noii puteri, din nou partid al oamenilor curajoși! Iar Liviu Dragnea când se va întoarce acasă, în primul rând trebuie să se ocupe de sănătatea sa! E obligatoriu să facă asta! Sper că am lămurit acum situația!”, a scris Codrin Ștefănescu, pe o rețea de socializare.

Codrin Ștefănescu face referire la o informație care a apărut în presă, potrivit căreia i se pregătește un nou proiect politic lui Liviu Dragnea. Este vorba de PER, partid care a strâns mai mulți foști lideri PSD, apropiați de Dragnea, potrivit Digi 24.

Liviu Dragnea, condamnat la închisoare

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu exacutare, în data de 27 mai 2019, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman. Conform legii, Liviu Dragnea poate cere liberarea condiționată după executarea a cel puțin două treimi din durata pedepsei, dacă și-a îndeplinit integral obligațiile civile stabilite prin hotărârea de condamnare și dacă instanța are convingerea că s-a îndreptat și se poate reintegra în societate. Asta înseamnă că fostul lider PSD ar putea ieși din închisoare în toamna acestui an.