Lifestyle

Loredana Groza a recunoscut. „Am făcut nişte sacrificii, prin prisma meseriei mele”

Loredana Groza a recunoscut. „Am făcut nişte sacrificii, prin prisma meseriei mele”

Loredana Groza a recunoscut. „Am făcut nişte sacrificii, prin prisma meseriei mele”.

Loredana a declarat pentru libertateapentrufemei.ro că nu există lucru pe care nu ar putea să-l facă. Și chiar dacă ar fi dificil, ar improviza. Cântăreața a spus că locul în care se descurcă perfect este scena. Iar că viața, din păcate, e cea în care îi „oferă” subiecte de studiu permanent.

„De obicei, situaţiile legate de viaţă sunt cele mai delicate. Pe scenă întotdeauna mă descurc, am puterea de a improviza. Şi, de multe ori, îmi place mai mult să împrovizez. Mi se pare mai ofertant, decât să merg pe nişte tipare şi să respect niste „reguli”.

Cred că în viaţă suntem nişte invăţăcei continuu, în meseria de mamă, de fiică, de soţie, din orice experienţă ne pune viaţa în faţă întotdeauna avem de învăţat. Niciodată nu am crezut despre mine că sunt fiica perfectă sau mama perfectă. Ca să nu mai spun faptul că meseria de mamă mi se pare, de departe, cea mai grea”, a spus Loredana.

„Trebuie să găsești timp pentru cei pe care îi iubești”

Loredana Groza a spus că unul dintre cele mai mari regrete ale sale este faptul că nu a petrecut mai mult timp cu fiica sa. Elena, fiica Loredanei, are acum 22 de ani și este cea mai bună prietenă a cântăreței.

„Şi mai cred că încă nu e timpul pierdut să compensez clipele pe care, din păcate, nu am putut să le petrec cu fiica mea, aşa cum mi-as fi dorit. Am făcut nişte sacrificii, prin prisma meseriei mele, şi uneori mă gândesc că n-ar fi trebuit să le fac.

Că trebuia să îmi asum total fiecare dintre aceste misiuni ale mele, dar să găsesc un echilibru şi mai mult între ele şi, mai ales, să găsesc mai mult timp întotdeauna pentru cei din jurul meu. Cred că e cel mai important asta, să găseşti timp pentru cei pe care îi iubeşti”, a mărturisit vedeta.