Actual

Ludovic Orban, sigur că va câștiga șefia PNL: Sunt convins

Ludovic Orban, sigur că va câștiga șefia PNL: Sunt convins

Ludovic Orban, președintele PNL, a mărturisit că este sigur că va câștiga un nou mandat de președinte al formațiunii, chiar dacă va lupta cu Florin Cîțu, premierul României.

Ludovic Orban, sigur că va câștiga șefia PNL

Liderul PNL, Ludovic Orban spune că el cunoaște toți primarii și consilierii județeni ai PNL și va reuși să obțină suficiente voturi pentru a câștiga, chiar dacă anumite filiale nu și-au anunțat sprijinul pentru candidatura sa la Congres.

„La Congres fiecare delegat își exprimă opțiunea. Dacă sunt filiale care au luat o decizie de susținere asta nu înseamnă că toți delegații or să voteze cu mine. Dacă sunt filiale care nu au luat decizii de susținere, asta nu înseamnă că nu am susținători.

La Congresul trecut nu m-a susținut Clujul

Vă reamintesc că și la Congresul trecut nu m-a susținut Clujul și am luat cel puțin o treime din voturile delegaților din Cluj pentru că eu cunosc personal toți primarii și consilierii județeni PNL și țn cooperarea noastră în ultimii zeci de ani am arătat că sunt un om de încredere”, a declarat Ludovic Orban.

Președintele Partidului Național Liberal, este absolut convins că va câștiga un nou mandat ca lider al formațiunii, chiar dacă va concura cu premierul Florin Cîțu: „Sunt convins că voi câștiga”, potrivit Antena 3.