Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Luna Plină în Pești. Mesaj puternic pentru o ZODIE!
Ezoteric

Luna Plină în Pești. Mesaj puternic pentru o ZODIE!

Luna Plină în Pești. Mesaj puternic pentru o ZODIE!

Luna Plină în Pești. Mesaj puternic pentru o ZODIE! Ce se întâmplă cu nativii unei zodii în săptămâna 22-28 februarie 2021. Daniela Simulescu, astrolog DC News, spune despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie că „primele zile din săptămână s-ar putea să fie blocate”. Aceasta mai spune că Luna Plină se va petrece la final de săptămână în Casa 4 și trebuie să aveți grijă la oamenii din jurul vostru.

Mesaj puternic pentru o ZODIE! Luna Plină se va petrece la final de săptămână în Casa 4

Pentru voi, primele zile din săptămână s-ar putea să fie blocate, chiar dacă Mercur și-a oprit retrogradarea. Nu știți ce să faceți. Mercur va fi între Jupiter și Saturn. Vă puteți afla într-o dilemă, din punct de vedere profesional, personal. Cei care sunt la studii au o săptămână interesantă. Vor fi ajutați enorm.”

Daniela Simulescu: Profesional, lucrurile se întâmplă, dar să nu le forțați voi

„În rest, multe dileme. Soarele e în Casa 10. Profesional, lucrurile se întâmplă, dar să nu le forțați voi, pentru că nu are rost. Luna Plină se va petrece la final de săptămână în Casa 4. Aveți grijă la oamenii din jurul vostru”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.