Social

Mai mulți bani în martie! Cine primește tichete cadou

guvernul-impune-noi-reguli-plata ajutor de stat
sursa foto: arhiva companiei

Angajații din România beneficiază în prezent de avantaje financiare noi. Acestea includ zile libere, prime sau tichete cadou oferite cu ocazia diverselor sărbători. În luna martie, femeile sunt în centrul atenției. le au posibilitatea de a primi tichete cadou de până la 300 de lei în format electronic de la angajatori. Această inițiativă se desfășoară în spiritul sărbătoririi Mărțișorului și a Zilei Internaționale a Femeii.

Potrivit datelor furnizate de Up România, în anul precedent, numărul angajatorilor din România care au recompensat femeile cu prime a înregistrat o creștere semnificativă. Cu aproape două treimi mai mare față de aceeași perioadă a anului anterior. Statisticile indică, de asemenea, că sumele alocate pe cardurile cadou se epuizează într-un interval mai scurt de 30 de zile.

Ziua Internațională a Femeii, sărbătorită anual la 8 martie, marchează realizările sociale, politice și economice ale femeilor. Această zi este și un moment pentru a consacra lupta împotriva discriminării și violenței în diverse părți ale lumii. Această sărbătoare a fost adoptată în 1977 prin rezoluția Adunării Generale a ONU, celebrându-se pentru prima dată pe 8 martie 1975, declarat Anul Internațional al Femeii, scrie cancan.