Actual

Marcel Ciolacu amenință cu demisia „ Eu mi-am pus mandatul pe masă, să revină ei să conducă”

gds.ro
FOTO: GDS.RO

Marcel Ciolacu le transmite liberalilor care nu sunt de acord cu măsurile fiscale privind creșterea taxelor pentru mediul privat că poate oricând să își dea demisia, iar Partidul Național Liberal poate intra la guvenare de unul singur sau în coaliție cu cei de la USR.

Nu m-a înjurat nimeni. Eu mi-aș dori să mă critice direct. Eu spun ca și președintele Nicolae Ciucă, și la PSD mai sunt oameni care mai comentează. Marea majoritate înțeleg cât de importantă este stabilitatea politică și cât de important e să depășim acest moment, care nu este catastrofal.

Noi avem și vom avea creștere economică. România nu intră în recesiune, dar are un moment de depășit în ceea ce privește deficitul. Sunt ferm convins că îl vom depăși (…) Eu mi-am pus mandatul pe masă. Și să revină ei, să conducă singuri sau cu USR.

Cred că marea majoritate din PSD și PNL înțeleg situația. Nu le aduce niciun vot în plus, cum nici PSD nu îi aduce niciun vot când vorbește PNL de rău, nici PNL nu îi aduce niciun vot în plus când vorbește de PSD. Unii sunt de stânga, unii sunt de dreapta”, a declarat Marcel Ciolacu,potrviti adevarul.ro.