Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Maria Ghiorghiu, previziuni cumplite despre România. „Foamete mare și inundații care fac ravagii”
Ezoteric

Maria Ghiorghiu, previziuni cumplite despre România. „Foamete mare și inundații care fac ravagii”

Maria Ghiorghiu, previziuni cumplite despre România. „Foamete mare și inundații care fac ravagii”

Maria Ghiorghiu, previziuni cumplite despre România. „Foamete mare și inundații care fac ravagii”.

Celebra clarvăzătoare a scris pe blogul personal o serie de previziuni despre viitorul apropiat al României. După ce a devenit cunoscută publicului larg în urma viselor premonitorii pe care le are, Maria Ghiorghiu continuă să îndemne oamenii la credință și pace.

Într-un mesaj primit în data de 18 octombrie, Maria Ghiorghiu ține să-i avertizeze pe români despre o posibilă foamete la nivel mondial, nu doar național.

„18 Octombrie 2020,ora 6,22! Dragii mei, În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

“Saracie mare!

Si ma intreb: o sa fie chiar asa saracie mare ?”

Dupa care, glasul dispare. Dragii mei, la tot ce se intampla astazi in lumea intreaga, este foarte posibil ca sa ne confruntam cu o foamete la nivel mondial. Dar ce putem face? Suntem prea mici, ca sa putem face ceva in acest sens.

Putem insa, ca sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi pacatosii, ci sa ne ajute cu mila si cu iubirea Sa de oameni.

Dragilor, sa multumim Prea Sfintei Treimi si Prea Curatei Fecioare Maria,pentru fiecare zi pe care o traim ,pentru fiecare bucurie si tristete. Căci, numai asa ne vom mantui sufletul.  Sa ne intarim in Credinta si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine”, a transmis Maria Ghiorghiu.

„Iarna grea și inundații care fac ravagii”

Maria Ghiorghiu ține să-și avertizeze urmăritorii și de inundații catastrofale care se vor întâmpla în zona de sud și sud-vest a României.

„20 Octombrie 2020,ora 6,08! Dragii mei, In aceasta dimineata, treaza fiind, vad inspre Sud si Sud -Vest, o strada pe care apa tulbure si involburata o acoperise. Dragilor, Vom auzi de Inundatii care vor face ravagii.

După cum vedem, pe o parte vine iarna, iar pe de alta parte, vom avea inundatii. Dar, toate cate ne da Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului, pe toate le vom primi si vom multumi cu inima cu sufletul, si ne vom ruga ca sa fim sanatosi si intariti in Credinta”, a spus Ghiorghiu.