Categories: Lifestyle

Masca de față cu drojdie proaspătă și lapte te va întineri cu 10 ani

Masca de față cu drojdie proaspătă și lapte, un secret al multor cosmeticieni, te va întineri cu 10 ani. Drojdia de bere se folosește și în cosmetică, efectul de întinerire al măştilor cu drojdie se datorează complexului de vitamine din compoziţia acestui produs care ajută la refacerea elasticităţii pielii.

Vitamina B îmbunătăţeşte circulaţia sângelui

Vitamina B îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi echilibrează procesele metabolice. Antioxidanţii din compoziţia drojdiei restabilesc strălucirea pielii,aminoacizii grăbesc procesul de sinteză a elastinei şi a colagenului,iar mineralele hrănesc pielea şi o fac mai rezistentă.

Foloseşte masca cu drojdie atunci când: ai tenul gras,cu porii dilataţi, ai coşuri, ai riduri, ai pielea uscată, ai pete pe faţă. Luați un cub de drojdie proaspătă și diluați-o în puțin lapte călduț. Atenție, laptele sau apa folosită nu trebuie să fie fierbinți. Foloseşte doar drojdia proaspătă, pentru că altfel este lipsită de proprietăţi. Cea mai bună drojdie este cea care se sfărâmă atunci când este strânsă între degete.

Înainte utilizezi masca cu drojdie, curăţă faţa.  Aplică drojdia pe faţă într-un strat gros şi las-o să acţioneze până când se usucă, iar apoi clăteşte cu apă călduţă.

Efectul măştii va fi mai bun dacă peste ea vei pune o cârpă din bumbac şi un prosop umezit în apă caldă. După ce vei îndepărta masca, pentru a întări efectul tonic, şterge-ţi faţa cu un cub de gheaţă. După 10-15 măşti aplicate, fă o pauză de 2 săptămâni, potrivit stiridiaspora.ro.

Această mască o pot folosi și persoanele cu tenul gras, însă adaugă în masca cu drojdie iaurt şi smântână degresate, lămâie şi albuş de ou. Dacă vrei o curăţare profundă a tenului, foloseşte drojdia împreună cu lapte şi sucuri de fructe de pădure.

Mocanu Maria

Mă numesc Maria Mocanu! Sunt o fire creativă, sociabilă, veselă și îmi place să scriu. Am o experiență în media de peste 13 ani, cu nenumărate articole publicate despre vedete, mondenități, dar și articole de specialitate pentru pasionații și iubitorii de animale. Multe dintre materialele scrise de mine au avut la bază subiecte la zi din evenimentele la care am participat și din care mi-am conceput articolele publicate în spațiul online. Vă mulțumesc pentru aprecieri, dar și criticile aduse sunt constructive pentru mine.

Recent Posts

Sunt 10 miliarde de lei pentru pensii! Nu toti pensionarii vor beneficia

Vârstnicii din România au primit vești bune de la guvern. Au fost alocate 10 miliarde…

50 de minute ago

Când intră alocațiile copiilor? Banii nu ajung înainte de Paște

Ministerul Muncii a făcut public calendarul pentru plata alocațiilor copiilor în luna mai 2024. Aceasta…

4 ore ago

Tichete pentru activități casnice! Ce activități sunt plătite fără contract de muncă

Persoanele de cel puțin 16 ani pot obține venituri suplimentare, fie că sunt angajate sau…

6 ore ago

Pietonii pot fi sancționați aspru! Amenzile ajung și la 1.700 de lei

Siguranța rutieră în Germania este reglementată prin norme strict. Încălcarea acestora poate duce la amenzi…

8 ore ago

Ce este praful saharian? Cum ne afectează respirația

În ultimele zile, zvonurile legate de praful saharian care a ajuns în România au generat…

10 ore ago

Ce alimente conțin cei mai mulți aditivi? Există risc de cancer

Produsele din comerț conțin frecvent aditivi alimentari, în special cele care sunt ambalate. Aditivii sunt…

12 ore ago

Parteneri

This website uses cookies.